

Terveellinen bulgur- ja kikhernekulho, vegaanista fetajuustoa
Tämä herkullinen kulho on täynnä vitamiineja. Se sisältää keitettyä bulguria, höyrytettyä pinaattia, punaista mangoldia ja kikherneitä, ja sen päälle tulee kotona tehtyä vegaanista limetti-hummusfetaa. Maukas vegaaninen lounas.
Ainekset
Vgaanista fetaa varten (vaihtoehtoisesti: katso vinkki)
Kulhoa varten
Valmistus
Vaihe 1

Kuutioi tofu vegaanista fetaa varten ja sekoita hienonnetun valkosipulin ja muut ainekset marinadia varten. Jäähdytä kunnes tarvitaan.
Vaihe 2

Valmista bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi mangoldi ja paista 1 teelusikallisessa kuumennettua Kikkomanin paahdettu seesamiöljy. Toista pinaatin kanssa.
Vaihe 3

Soseuta kastiketta varten 150 g kikherneitä sitruunankuoren kanssa, mausta sitruunanmehulla ja kookosmaidolla, kuumenna, lisää tahini, Kikkomanin soijakastike , pippuri ja kurkuma.
Vaihe 4

Paista jäljellä olevat kikherneet 1 teelusikallisessa kuumennettua Kikkomanin paahdettu seesamiöljy noin 2 minuutin ajan.
Vaihe 5
Laita bulgur, pinaatti, mangoldi ja jäljellä olevat kikherneet ja vegaani feta kulhoihin, pirskottele päälle lämmintä kikhernekastiketta ja tarjoile.
Vinkki:
Vegaaninen feta maistuu vieläkin maukkaammalta, kun sitä on marinoitu monen tunnin ajan.
Käytä savustettua tofua vegaanisen fetan sijaan ja marinoi se Kikkoman-soijakastikkeessa.
Vaihtoehtoinen päällyste: lehtikaalisipsit! Revi 300 g puhdistettua lehtikaalia palasiksi, sekoita mauste 3 teelusikallisesta oliiviöljyä, 1 ruokalusikallisesta tahinia ja suolasta, levitä leivinpaperilla päällytetylle uunipellille ja paista rapeiksi 110-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia. Avaa uunin luukku välillä, jotta höyry pääsee ulos. Näin lehtikaalisipseista tulee ihanan rapeita. Tai pidennä paistoaikaa hieman ja käännä sipsejä välillä.
Resepti-ID: 1046
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä