Hapankaali-okonomiyaki ja rusinakastike
Fuusiokeittiö rulettaa, kun klassinen japanilainen kaalipannukakku kohtaa eurooppalaisen hapankaalin. Kun yhtälöön lisätään vielä mausteinen rusinakastike, on villi makuseikkailu valmis alkamaan!
Ainekset
Okonomiyaki:
Kastike:
Koristeluun:
Valmistus
Vaihe 1
1 kananmuna – 150 g vehnäjauhoa – 150 ml vettä – 1 tl kokonaista kuminaa – 1 tl leivinjauhetta – 200 g hapankaalia – 50 ml rypsiöljyä
Silppua hapankaali pieneksi. Sekoita kananmuna, jauhot, vesi, kumina sekä leivinjauhe ja lisää hapankaali seokseen. Muotoile siitä pannukakkuja ja paista niitä kuumassa öljyssä n. 5 minuuttia kummaltakin puolelta.
Vaihe 2
1 rkl pikkelöityä inkivääri (sushi-inkivääri) – 4 rkl ketsuppia – 1 rkl luomu-worcesterkastiketta – 1 tl hunajaa – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 50 g rusinoita – 1 rkl tuoretta chiliä – 1 rkl silputtua kevätsipulia – 1 rkl suikaloitua norilevyä – 1 rkl seesaminsiemeniä
Silppua inkivääri ja chili ja sekoita muiden kastikeainesten kanssa. Aseta pannukakku lautaselle ja koristele kastikkeella, kevätsipulilla, norilla ja seesaminsiemenillä.
Vinkki:
Hapankaalin voi korvata kimchillä.
Resepti-ID: 1371
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä