Hapankaali-okonomiyaki ja rusinakastike
Hapankaali-okonomiyaki ja rusinakastike

Hapankaali-okonomiyaki ja rusinakastike

kokonaisaika30 min
15 minesivalmistelut
15 minvalmistus

Fuusiokeittiö rulettaa, kun klassinen japanilainen kaalipannukakku kohtaa eurooppalaisen hapankaalin. Kun yhtälöön lisätään vielä mausteinen rusinakastike, on villi makuseikkailu valmis alkamaan!

Ainekset

2 annosta

Okonomiyaki:

1 
kananmuna
200 g
hapankaalia
150 g
vehnäjauhoa
150 ml
vettä
1 tl
kokonaista kuminaa
1 tl
leivinjauhetta
50 ml
rypsiöljyä

Kastike:

1 rkl
pikkelöityä inkivääri (sushi-inkivääri)
4 rkl
ketsuppia
1 rkl
luomu-worcesterkastiketta
1 tl
hunajaa
50 g
rusinoita
1 rkl
tuoretta chiliä

Koristeluun:

1 rkl
silputtua kevätsipulia
1 rkl
seesaminsiemeniä
1 rkl
suikaloitua nori-levyä
Ravintosisältö (per annos):3186 kJ / 761 kcal
32,6 gRasva
20,6 gProteiini
94,6 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1  kananmuna – 150 g vehnäjauhoa – 150 ml vettä – 1 tl kokonaista kuminaa – 1 tl leivinjauhetta – 200 g hapankaalia – 50 ml rypsiöljyä

Silppua hapankaali pieneksi. Sekoita kananmuna, jauhot, vesi, kumina sekä leivinjauhe ja lisää hapankaali seokseen. Muotoile siitä pannukakkuja ja paista niitä kuumassa öljyssä n. 5 minuuttia kummaltakin puolelta.

Vaihe 2

1 rkl pikkelöityä inkivääri (sushi-inkivääri) – 4 rkl ketsuppia – 1 rkl luomu-worcesterkastiketta – 1 tl hunajaa – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike50 g rusinoita – 1 rkl tuoretta chiliä – 1 rkl silputtua kevätsipulia – 1 rkl suikaloitua norilevyä – 1 rkl seesaminsiemeniä

Silppua inkivääri ja chili ja sekoita muiden kastikeainesten kanssa. Aseta pannukakku lautaselle ja koristele kastikkeella, kevätsipulilla, norilla ja seesaminsiemenillä.

Vinkki:

Hapankaalin voi korvata kimchillä.

Resepti-ID: 1371

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1 kananmuna – 150 g vehnäjauhoa – 150 ml vettä – 1 tl kokonaista kuminaa – 1 tl leivinjauhetta – 200 g hapankaalia – 50 ml rypsiöljyä

Silppua hapankaali pieneksi. Sekoita kananmuna, jauhot, vesi, kumina sekä leivinjauhe ja lisää hapankaali seokseen. Muotoile siitä pannukakkuja ja paista niitä kuumassa öljyssä n. 5 minuuttia kummaltakin puolelta.

1 rkl pikkelöityä inkivääri (sushi-inkivääri) – 4 rkl ketsuppia – 1 rkl luomu-worcesterkastiketta – 1 tl hunajaa – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike50 g rusinoita – 1 rkl tuoretta chiliä – 1 rkl silputtua kevätsipulia – 1 rkl suikaloitua norilevyä – 1 rkl seesaminsiemeniä

Silppua inkivääri ja chili ja sekoita muiden kastikeainesten kanssa. Aseta pannukakku lautaselle ja koristele kastikkeella, kevätsipulilla, norilla ja seesaminsiemenillä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.