Teriyaki-kaalisalaatilla ja sriracha-kastikkeella täytetyt tofuburgerit
Teriyaki-kaalisalaatilla ja sriracha-kastikkeella täytetyt tofuburgerit

Teriyaki-kaalisalaatilla ja sriracha-kastikkeella täytetyt tofuburgerit

kokonaisaika30 min
30 minesivalmistelut

Ainekset

4 annosta

Kaalisalaatti

150 g
punakaalia
1 
iso porkkana
1 rkl
kaurajogurttia (tai vaihtoehtoisesti soijajogurttia)
1 tl
sinappia
vastajauhettua pippuria

Kastike

2 rkl
kaurajogurttia (tai vaihtoehtoisesti soijajogurttia)
2 rkl
sriracha-chilikastiketta

Lisäksi

350 g
tofua
2 rkl
täysjyvävehnäjauhoja
1 rkl
seesaminsiemeniä
suolaa, vastajauhettua pippuria
2 ½ rkl
kasviöljyä
1 
punasipuli
50 g
salaattia
4 
hampurilaissämpylää
100 g
kimchiä (tai vaihtoehtoisesti hapankaalia)
Ravintosisältö (per annos):1481 kJ / 353 kcal
8,2 gRasva
17,2 gProteiini
48,5 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Valmista ensin kaalisalaatti. Poista punakaalista uloimmat lehdet, leikkaa kaalikerä neljään osaan ja poista kova kantaosa. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Puhdista ja kuori porkkana ja leikkaa kuorimaveitsellä ohuiksi suikaleiksi. Sekoita Teriyaki-marinadi, jogurtti ja sinappi keskenään, lisää joukkoon kaali- ja porkkanasuikaleet ja mausta pippurilla.

Vaihe 2

Tee sitten kastike sekoittamalla jogurtti, sriracha-kastike ja soijakastike keskenään. Leikkaa tofusta neljä viipaletta. Sekoita jauhot ja seesaminsiemenet keskenään, kääntele tofuviipaleet jauhoseoksessa ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy pannulla ja paista tofuviipaleita molemmin puolin n. 3–4 minuuttia. Kuori sipulit ja leikkaa suikaleiksi. Pese salaatti ja kuivaa salaattilingossa.

Vaihe 3

Halkaise sämpylät. Aseta sämpylän pohjan päälle teriyaki-kaalisalaattia, salaatinlehti, tofuviipale, kimchiä ja sipulia ja pirskottele päälle kastiketta. Aseta sämpylän kansi tofuburgerin päälle ja tarjoa.

Resepti-ID: 145

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Valmista ensin kaalisalaatti. Poista punakaalista uloimmat lehdet, leikkaa kaalikerä neljään osaan ja poista kova kantaosa. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Puhdista ja kuori porkkana ja leikkaa kuorimaveitsellä ohuiksi suikaleiksi. Sekoita Teriyaki-marinadi, jogurtti ja sinappi keskenään, lisää joukkoon kaali- ja porkkanasuikaleet ja mausta pippurilla.

Tee sitten kastike sekoittamalla jogurtti, sriracha-kastike ja soijakastike keskenään. Leikkaa tofusta neljä viipaletta. Sekoita jauhot ja seesaminsiemenet keskenään, kääntele tofuviipaleet jauhoseoksessa ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy pannulla ja paista tofuviipaleita molemmin puolin n. 3–4 minuuttia. Kuori sipulit ja leikkaa suikaleiksi. Pese salaatti ja kuivaa salaattilingossa.

Halkaise sämpylät. Aseta sämpylän pohjan päälle teriyaki-kaalisalaattia, salaatinlehti, tofuviipale, kimchiä ja sipulia ja pirskottele päälle kastiketta. Aseta sämpylän kansi tofuburgerin päälle ja tarjoa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.