Nigiri

kokonaisaika 30 min
30 min esivalmistelut

Ainekset

4 annosta
210 g
keitettyä ja maustettua sushiriisiä
90 g
vähärasvaista tonnikalaa, 6 palaa
90 g
rasvaista tonnikalaa, 6 palaa
Wasabia

Tarjoiluun:

Ravintosisältö (per annos): 1228 kJ  /  293 kcal

Valmistus

Keitä riisi ohjeiden mukaan. Mausta riisiviinietikalla, valuta ja jäähdytä. Kostuta toisen käden kämmen kevyesti riisiviinietikalla ja pyöritä sushiriisistä noin 16–18 gramman painoinen, soikean muotoinen pallo. Leikkaa kala terävällä veitsellä noin 0,5 cm paksuisiksi vinoiksi viipaleiksi. Levitä kalapalojen päälle ohuesti wasabi-tahnaa. Paina riisipallo ja kalanpala yhteen ja muotoile valmis annos varovasti sormillasi.

Vinkki

Voi myös käyttää muita kaloja, kuten lohta, siikaa tai taimenta.

Resepti-ID: 417

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Keitä riisi ohjeiden mukaan. Mausta riisiviinietikalla, valuta ja jäähdytä. Kostuta toisen käden kämmen kevyesti riisiviinietikalla ja pyöritä sushiriisistä noin 16–18 gramman painoinen, soikean muotoinen pallo. Leikkaa kala terävällä veitsellä noin 0,5 cm paksuisiksi vinoiksi viipaleiksi. Levitä kalapalojen päälle ohuesti wasabi-tahnaa. Paina riisipallo ja kalanpala yhteen ja muotoile valmis annos varovasti sormillasi.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.