

Nigiri
kokonaisaika
30 min
30 min
esivalmistelut
Ravintosisältö (per annos):
1228 kJ
/
293 kcal
Valmistus
Keitä riisi ohjeiden mukaan. Mausta riisiviinietikalla, valuta ja jäähdytä. Kostuta toisen käden kämmen kevyesti riisiviinietikalla ja pyöritä sushiriisistä noin 16–18 gramman painoinen, soikean muotoinen pallo. Leikkaa kala terävällä veitsellä noin 0,5 cm paksuisiksi vinoiksi viipaleiksi. Levitä kalapalojen päälle ohuesti wasabi-tahnaa. Paina riisipallo ja kalanpala yhteen ja muotoile valmis annos varovasti sormillasi.
Vinkki
Voi myös käyttää muita kaloja, kuten lohta, siikaa tai taimenta.
Resepti-ID: 417
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä