Papu-tomaattibruschetat
Ainekset
Paputäyte:
Tomaattitäyte:
Valmistus
Vaihe 1
Vinkki puolikuivattujen tomaattien (400 g) valmistukseen (voit kuivattaa ne uunissa valmistaessasi muita ruokia): Kuumenna uuni 120–130 asteeseen. Huuhdo ja halkaise kirsikkatomaatit. Nosta tomaatin puolikkaat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, pirskottele päälle 2 rkl oliiviöljyä ja paahda uunissa n. 2 tuntia.
Vaihe 2
Valmista ensin edamame-paputäyte: Kiehauta pavut, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori, ja leikkaa hedelmäliha siivuiksi.
Vaihe 3
Soseuta puolet pavuista (200 g) ja loput paputäytteen aineksista tehosekoittimessa.
Vaihe 4
Valmista seuraavaksi tomaattitäyte: Halkaise tomaatit ja nosta kulhoon. Lisää joukkoon soijakastike, 3 rkl oliiviöljyä, sitruunamehu ja oregano.
Vaihe 5
Leikkaa patonki n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi, sivele pinnat lopulla oliiviöljyllä ja paahda. Levitä patonkiviipaleiden päälle paputäytettä ja loput edamame-pavuista. Nosta päälle tomaattitäytettä ja tarjoile.
Resepti-ID: 208
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä