Helppo hunajalla kuorrutettu kinkku
Helppo hunajalla kuorrutettu kinkku

Helppo hunajalla kuorrutettu kinkku

kokonaisaika 70 min
10 min esivalmistelut
60 min valmistus

Mausteisuutta ja ihanaa tuoksua – täydellinen yhdistelmä. Hunajalla kuorrutettu, suolaisen makea kinkku on myös erittäin helppo valmistaa.

Ainekset

4 annosta
700 g
miedosti suolattua nahallista kinkkua
150 g
hunajaa
60 g
voita
15 
neilikkaa
Ravintosisältö (per annos): 1873 kJ  /  448 kcal
21,2 g Rasva
35,8 g Proteiini
30,4 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Kuumenna uuni 165 asteeseen. 

Vaihe 2

Leikkaa kinkun pintaan vinoneliökuvio. Laita kinkku uunivuokaan. Työnnä neilikat kinkun pinnan viiltoihin.

Vaihe 3

Sulata voi ja sekoita hunajan ja Kikkoman-soijakastikkeen kanssa.

Vaihe 4

Paista kinkkua uunivuoassa noin 35 minuutin ajan. Valele marinadilla muutaman kerran paiston aikana.

Vaihe 5

Nosta lämpö lopuksi 200 asteeseen, jotta kinkun pinta ruskistuu. 

Resepti-ID: 1069

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuumenna uuni 165 asteeseen. 

Leikkaa kinkun pintaan vinoneliökuvio. Laita kinkku uunivuokaan. Työnnä neilikat kinkun pinnan viiltoihin.

Sulata voi ja sekoita hunajan ja Kikkoman-soijakastikkeen kanssa.

Paista kinkkua uunivuoassa noin 35 minuutin ajan. Valele marinadilla muutaman kerran paiston aikana.

Nosta lämpö lopuksi 200 asteeseen, jotta kinkun pinta ruskistuu. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.