Kampasimpukka-kukkakaaliwokki
Klassiset kampasimpukan lisukkeet sekä aasialaiset maut yhdistyvät tässä fuusioannoksessa. Vivahteikkaaseen wokkiin voit käyttää myös muita mereneläviä.
Ainekset
Koristeluun:
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa kampasimpukat neljään osaan. Mausta hyppysellisellä currya ja valuta päälle n. 30 ml Kikkomanin soijakastiketta.
Vaihe 2
Paloittele kukkakaali nupuiksi. Silppua kevätsipulin valkoinen osa ja leikkaa vihreä osa 2 sentin paloiksi. Leikkaa selleri ohuiksi siivuiksi.
Vaihe 3
Kuumenna hieman öljyä wokkipannulla ja lisää sitten Kikkomanin seesamiöljy sekä kukkakaali. Paista n. 2 minuuttia. Lisää pakasteherneet, selleri sekä kevätsipulin valkoinen osa ja jatka paistamista n. 2 minuuttia. Lisää kampasimpukat ja paista n. 1½ minuuttia kovalla lämmöllä. Lisää sitten sokeriherneet, kevätsipulin vihreä osa ja sitruunan kuori. Mausta n. 50–70 ml:lla Kikkomanin soijakastiketta ja paista, kunnes neste on hiukan haihtunut. Lisää lopuksi silputtu minttu, sitruunamehu sekä chili.
Vaihe 4
Tarjoile halutessasi herneenversojen ja/tai halkaistun sitruunan kera.
Resepti-ID: 1396
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä