

Vietnamilainen riisinuudelisalaatti
Valmistus
Vaihe 1
Liota riisinuudeleita kulhossa kylmässä vedessä noin 6 minuuttia ja kaada sitten kuumaa vettä niiden päälle.
Vaihe 2
Pese, kuivaa ja pilko romainesalaatti. Pese kurkku ja porkkanat ja leikkaa ne suikaleiksi. Hienonna maapähkinät karkeaksi rouheeksi. Kuori ja hienonna valkosipuli.
Vaihe 3
Leikkaa kananrinta kuutioiksi ja paista pannulla rypsiöljyssä. Kuullota vielä 2 rkl soijakastikkeella ja 1 tl hunajalla. Lisää valkosipuli.
Vaihe 4
Pese, kuivaa ja nypi korianteri. Raasta ja purista limetti. Pese, puolita ja pilko chilit. Yhdistä kulhossa omenamehu, limen kuori ja mehu, hunaja, 2 rkl soijakastiketta ja chili.
Vaihe 5
Jaa riisinuudelit kulhoihin. Tarjoile salaatin, vihannesten, maapähkinöiden ja kanakuutioiden kanssa. Kaada kastike salaatin päälle. Koristele korianterilla.
Resepti-ID: 987
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä









![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)









