Vietnamilainen riisinuudelisalaatti
Valmistus
Vaihe 1
Liota riisinuudeleita kulhossa kylmässä vedessä noin 6 minuuttia ja kaada sitten kuumaa vettä niiden päälle.
Vaihe 2
Pese, kuivaa ja pilko romainesalaatti. Pese kurkku ja porkkanat ja leikkaa ne suikaleiksi. Hienonna maapähkinät karkeaksi rouheeksi. Kuori ja hienonna valkosipuli.
Vaihe 3
Leikkaa kananrinta kuutioiksi ja paista pannulla rypsiöljyssä. Kuullota vielä 2 rkl soijakastikkeella ja 1 tl hunajalla. Lisää valkosipuli.
Vaihe 4
Pese, kuivaa ja nypi korianteri. Raasta ja purista limetti. Pese, puolita ja pilko chilit. Yhdistä kulhossa omenamehu, limen kuori ja mehu, hunaja, 2 rkl soijakastiketta ja chili.
Vaihe 5
Jaa riisinuudelit kulhoihin. Tarjoile salaatin, vihannesten, maapähkinöiden ja kanakuutioiden kanssa. Kaada kastike salaatin päälle. Koristele korianterilla.
Resepti-ID: 987
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä