Rapeat kevätrullat kala-äyriäistäytteellä
Ainekset
Dippikastike:
Valmistus
Vaihe 1
Silppua valkosipuli, inkivääri, keräkaali ja kevätsipuli erittäin hienoksi. Ripottele päälle suolaa, kääri silputut ainekset puuvillaliinaan ja purista ylimääräinen vesi pois. Jauha broilerin liha lihamyllyllä (4 mm terällä). Lisää jauhettu broileri kaaliseoksen joukkoon ja sekoita ainekset hyvin keskenään.
Vaihe 2
Poista mustekalasta nahka, puhdista katkaravut ja lohi, ja pilko kaikki suurehkoiksi paloiksi. Kaada mustekala-, katkarapu- ja lohipalat kulhoon ja sekoita joukkoon luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike.
Vaihe 3
Anna marinoitua jääkaapissa 10–15 minuuttia ja sekoita sitten jauhetun kana-kaaliseoksen joukkoon.
Vaihe 4
Aseta jokaiseen gyoza-kuoreen yksi ruokalusikallinen täytettä, muotoile nyyteiksi ja nipistele nyytit kiinni. Nyytit pysyvät paremmin kiinni, kun kostutat taikinakuoren reunat vedellä.
Vaihe 5
Kaada öljyt pannulle ja friteeraa nyyttejä öljyseoksessa, kunnes ne ovat rapeita ja kullankeltaisia. Tarjoa kuumana dippikastikkeen kanssa ja halutessasi rapean salaatin kera.
Resepti-ID: 447
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä