Rapeat kevätrullat kala-äyriäistäytteellä

Ainekset

4 annosta
1 
valkosipulinkynsi
5 g
inkivääriä
200 g
keräkaalia
0,3 
kevätsipulia
1 hyppysellinen
suolaa
100 g
broilerin rintafileetä
1 hyppysellinen
pippuria
50 g
mustekalaa
50 g
kuorittuja katkarapuja
50 g
lohta
24 pala
gyoza-taikinakuorta
0,3 tl
seesamiöljyä
2 rkl
kasviöljyä

Dippikastike:

2 
väkiviinaetikkaa
 ½ tl
seesamiöljyä
chilitahnaa
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Ravintosisältö (per annos): 1370 kJ  /  327 kcal
9,5 g Rasva
18 g Proteiini
42,4 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Silppua valkosipuli, inkivääri, keräkaali ja kevätsipuli erittäin hienoksi. Ripottele päälle suolaa, kääri silputut ainekset puuvillaliinaan ja purista ylimääräinen vesi pois. Jauha broilerin liha lihamyllyllä (4 mm terällä). Lisää jauhettu broileri kaaliseoksen joukkoon ja sekoita ainekset hyvin keskenään.

Vaihe 2

Poista mustekalasta nahka, puhdista katkaravut ja lohi, ja pilko kaikki suurehkoiksi paloiksi. Kaada mustekala-, katkarapu- ja lohipalat kulhoon ja sekoita joukkoon luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike.

Vaihe 3

Anna marinoitua jääkaapissa 10–15 minuuttia ja sekoita sitten jauhetun kana-kaaliseoksen joukkoon.

Vaihe 4

Aseta jokaiseen gyoza-kuoreen yksi ruokalusikallinen täytettä, muotoile nyyteiksi ja nipistele nyytit kiinni. Nyytit pysyvät paremmin kiinni, kun kostutat taikinakuoren reunat vedellä. 

Vaihe 5

Kaada öljyt pannulle ja friteeraa nyyttejä öljyseoksessa, kunnes ne ovat rapeita ja kullankeltaisia. Tarjoa kuumana dippikastikkeen kanssa ja halutessasi rapean salaatin kera.

Resepti-ID: 447

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Silppua valkosipuli, inkivääri, keräkaali ja kevätsipuli erittäin hienoksi. Ripottele päälle suolaa, kääri silputut ainekset puuvillaliinaan ja purista ylimääräinen vesi pois. Jauha broilerin liha lihamyllyllä (4 mm terällä). Lisää jauhettu broileri kaaliseoksen joukkoon ja sekoita ainekset hyvin keskenään.

Poista mustekalasta nahka, puhdista katkaravut ja lohi, ja pilko kaikki suurehkoiksi paloiksi. Kaada mustekala-, katkarapu- ja lohipalat kulhoon ja sekoita joukkoon luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike.

Anna marinoitua jääkaapissa 10–15 minuuttia ja sekoita sitten jauhetun kana-kaaliseoksen joukkoon.

Aseta jokaiseen gyoza-kuoreen yksi ruokalusikallinen täytettä, muotoile nyyteiksi ja nipistele nyytit kiinni. Nyytit pysyvät paremmin kiinni, kun kostutat taikinakuoren reunat vedellä. 

Kaada öljyt pannulle ja friteeraa nyyttejä öljyseoksessa, kunnes ne ovat rapeita ja kullankeltaisia. Tarjoa kuumana dippikastikkeen kanssa ja halutessasi rapean salaatin kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.