Kana-ananaswokki chilillä
Makea ja hapan solmivat täydellisen liiton tässä nopeatekoisessa ja värikkäässä wokissa, johon chili antaa pirteän säväyksen.
Ainekset
Marinadi:
Kasvikset:
Koristeluun:
Valmistus
Vaihe 1
Kuutioi broilerin liha ja laita se kulhoon. Lisää Kikkomanin soijakastike, fariinisokeri, kumina, raastettu inkivääri ja limettimehu. Sekoita hyvin ja jätä liha marinoitumaan n. 30 minuutiksi.
Vaihe 2
Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi. Silppua tai raasta inkivääri. Pilko chili. Leikkaa ananas isoiksi kuutioiksi, paprikat kuutioiksi ja porkkanat puolikuun muotoisiksi siivuiksi. Silppua korianteri.
Vaihe 3
Kuumenna öljy pannulla. Lisää kana ja paista korkealla lämmöllä, kunnes se alkaa ruskistua. Lisää sipuli, porkkana, inkivääri, ananas sekä chili ja paista n. minuutti. Lisää fariinisokeri ja anna sen karamellisoitua. Lisää paprikat ja sekoita kaikki hyvin yhteen. Jatka paistamista 1–2 minuuttia. Lisää lopuksi Kikkomanin soijakastike ja paista, kunnes ylimääräinen neste haihtuu.
Vaihe 4
Tarjoile korianterin ja limetin kera.
Resepti-ID: 1398
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä