

Halloumi-kasviskulho
Terveellisessä ja värikkäässä kulhoruoassa on kullankeltaiseksi paistettua halloumia, avokadoa, paprikaa, kurkkua ja pinaattia. Kevyt ja maukas kastike sitoo maut yhteen.
Valmistus
Vaihe 1

150 g keitettyä basmatiriisiä – 200 g halloumia – 1 rkl oliiviöljyä
Laita riisi eväsrasioihin. Leikkaa halloumi kuutioiksi ja paista kullanruskeaksi oliiviöljyssä.
Vaihe 2

1 avokado – ½ vihreä paprika – ½ kurkku
Leikkaa avokado, paprika ja kurkku kuutioiksi.
Vaihe 3

30 g tuoretta pinaattia – 3 rkl kreikkalaista jugurttia – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – ½ tl pippuria – ½ rkl timjamia – ½ rkl oreganoa
Sekoita kastikeainekset. Tarjoile halloumin, riisin, kasvisten ja pinaatin kera.
Resepti-ID: 1304
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä