

Uunissa kypsennetty cataplana simpukoilla ja katkaravuilla
Yhdessä padassa valmistuva, simpukoita ja katkarapuja sisältävä cataplana on helppo ruoka, joka tuo keittiöösi Välimeren makuja.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Laita simpukat ja katkaravut kylmään veteen.
Vaihe 2
Huuhtele, kuori ja leikkaa perunat pieniksi kuutioiksi. Huuhtele paprikat ja luumutomaatit. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Vaihe 3
Kuutioi pekoni. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota padassa miedolla lämmöllä oliiviöljyn ja pekonin kanssa.
Vaihe 4
Lisää tomaattipyre, paprikajauhe ja laakerinlehdet. Lisää valkoviini ja anna nesteen haihtua puoleen.
Vaihe 5
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vaihe 6
Lisää tomaatit, paprikat, perunat ja katkaravut. Lisää kalaliemi. Mausta sokerilla ja Kikkoman-soijakastikkeella.
Vaihe 7
Laita simpukat ja katkaravut pataan. Kypsennä uunin keskitasolla (20 min).
Vaihe 8
Hienonna sillä välin korianteri ja persilja. Nypi irti timjaminlehdet. Koristele ruoka tuoreilla yrteillä ennen tarjoilua.
Resepti-ID: 1067
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä

![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















