Mausteinen jauheliha-pinaattilasagne
Naudan jauhelihaa, pinaattia, chiliä ja Kikkoman-soijakastiketta – näistä aineksista syntyy maailman paras lasagne!
Ainekset
Jauhelihakastikkeeseen
Valkokastikkeeseen
Valmistus
Vaihe 1
Huuhtele ja kuivaa pinaatti ja chili. Hienonna pinaatti ja pilko chili erittäin hienoksi. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipuli.
Vaihe 2
Jauhelihakastike: Kuumenna 3 rkl oliiviöljyä suuressa kattilassa ja ruskista jauheliha. Lisää valkosipuli, sipulit ja tomaattipyre. Kuullota hetken aikaa. Lisää punaviini ja vähennä lämpöä.
Vaihe 3
Lisää pinaatti. Lisää joukkoon hienonnettu chili sekä 6 rkl Kikkoman-soijakastiketta, meirami, kaneli ja kaksi laakerinlehteä. Vinkki: Jos pidät tulisesta ruoasta, lisää myös chilin siemenet.
Vaihe 4
Laita kansi kattilan päälle ja anna hautua noin 10 minuutin ajan.
Vaihe 5
Valkokastike: Sulata voi pienessä kattilassa, sekoita joukkoon jauhot ja kuumenna. Lisää maito vähitellen sekoittaen samalla jatkuvasti. Vinkki: Mitä lämpimämpää maito on, sitä helpommin kastikkeen valmistus käy.
Vaihe 6
Lisää mausteeksi 4 rkl Kikkoman-soijakastiketta ja ripaus raastettua muskottipähkinää.
Vaihe 7
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vaihe 8
Voitele lasagnevuoka voilla. Laita pohjalle kerros lasagnelevyjä. Lisää vuorotellen jauhelihakastiketta, valkokastiketta ja lasagnelevyjä. Laita päällimmäiseksi valkokastiketta.
Vaihe 9
Ripottele päälle juustoa. Kypsennä noin 25 minuutin ajan.
Resepti-ID: 1085
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä