Kikkoman Limited Editions 2020-2024, fünf Dispenser
Kikkoman Limited Editions 2020-2024, fünf Dispenser

Limited Edition -soijakastikepullot

Eleganssi kohtaa symboliikan Kikkomanin upeissa Limited Edition -pulloissa. Jo viiden vuoden ajan olemme kunnioittaneet ikonista muotoiluklassikkoamme annostelupullojen erikoiserällä. Pullojen kuviointi symboloi ainutlaatuisella tavalla Kikkomanin arvoja. Limited Edition -pullot ovat saatavilla vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti!

Limited Edition 2024

Tämän vuoden Limited Design -pullon kuvio on saanut vaikutteita japanilaisesta mytologiasta: etiketissä on luumunkukka (ume) ja japaninrilli (mejiro). Luumupuita pidetään hyvän onnen symboleina Japanissa, ja ne ovat siitä syystä hyvin suosittuja. Hurmaava pieni mejiro-lintu pitää erityisesti luumunkukista ja auttaa niiden pölyttämisessä. Puut ja linnut elävät harmonisessa ja kestävässä symbioosissa. Kikkoman onkin sitoutunut edistämään tulevien sukupolvien hyvinvointia ja luonnonvarojen säilymistä.

Lisätietoa vuoden 2024 erikoiserästä

Limited Edition 2023

Kikkoman Special Limited Edition 2023, dispenser

Yhteinen ilonaihe tuo ihmiset yhteen: japanilaisen momiji-vaahteran tummanpunaiset lehdet ovat syksyllä täydessä väriloistossaan. Näiden Japanissa hyvin yleisten puiden ansiosta upea ruska valtaa maiseman muutamaksi viikoksi. Pyöreä täysikuu kuvastaa harmoniaa, ja kultainen silta symboloi kulttuurien, ihmisten ja makujen yhteyttä.

Limited Edition 2022

Kikkoman Special Limited Edition 2022, dispenser

Jaettu onni: japanilainen koikarppi ja lootuskukka edustavat vaurautta, onnea, terveyttä ja voimaa. Näiden kahden symbolin sijoittaminen lähekkäin annostelupulloon kuvastaa pöydän ääreen kokoontumista, aterian jakamista ja perheen yhtenäisyyttä.

Limited Edition 2021

Kikkoman Special Limited Edition 2021, dispenser

Terveys ja pitkäikäisyys: tsuru, kurki, on yleinen lintu Japanissa, mutta myös tärkeä symboli. Samoin matsu, mänty, on tärkeä japanilaisessa kulttuurissa. Molempia pidetään onnen ja voiman lähteinä.

Limited Edition 2020

Kikkoman Special Limited Edition 2020, dispenser

Kaksi erityisen kaunista japanilaista symbolia: sakura, kirsikankukka, edustaa kauneutta, uutta alkua ja katoavaisuutta. Fujivuori on 3 776 metriä korkea ja täten Japanin korkein vuori. Sitä pidetään pyhänä kansallisena symbolina.

Löydä lisää

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.