Shakshuka
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna uuni 160 °C:een (ylä- ja alalämpö).
Vaihe 2
Pese ja puolita paprikat, poista siemenet ja pilko haluamaasi muotoon. Pilko kuoritut tomaatit. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Kuori sipulit ja leikkaa suikaleiksi.
Vaihe 3
Kuullota paprikat ja sipulit uuninkestävällä pannulla 3 rkl oliiviöljyssä. Lisää kumina ja paahda hetki pannulla. Kuullota hetki Kikkoman soijakastikkeella, mausta sitruunamehulla ja lisää siivilöidyt tomaatit. Kiehauta.
Vaihe 4
Tee paistokseen pieni kuoppa jokaisella munalla. Riko munat yksitellen kuoppiin. Älä sekoita enää, vaan annan munien hyytyä erillään toisistaan. Laita uuniin noin 10 minuutiksi.
Vaihe 5
Pese, kuivaa ja nypi korianteri ja persilja. Tarjoile valmis shakshuka yrttien, fetajuuston ja pitaleivän kanssa.
Resepti-ID: 989
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä