

Shakshuka
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna uuni 160 °C:een (ylä- ja alalämpö).
Vaihe 2
Pese ja puolita paprikat, poista siemenet ja pilko haluamaasi muotoon. Pilko kuoritut tomaatit. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Kuori sipulit ja leikkaa suikaleiksi.
Vaihe 3
Kuullota paprikat ja sipulit uuninkestävällä pannulla 3 rkl oliiviöljyssä. Lisää kumina ja paahda hetki pannulla. Kuullota hetki Kikkoman soijakastikkeella, mausta sitruunamehulla ja lisää siivilöidyt tomaatit. Kiehauta.
Vaihe 4
Tee paistokseen pieni kuoppa jokaisella munalla. Riko munat yksitellen kuoppiin. Älä sekoita enää, vaan annan munien hyytyä erillään toisistaan. Laita uuniin noin 10 minuutiksi.
Vaihe 5
Pese, kuivaa ja nypi korianteri ja persilja. Tarjoile valmis shakshuka yrttien, fetajuuston ja pitaleivän kanssa.
Resepti-ID: 989
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä











![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)







