Teriyaki-ankka
Valmistus
Vaihe 1
Nosta ankanliha paahdetulla valkosipulilla maustettuun Teriyaki-kastikkeeseen ja anna marinoitua n. 20 minuuttia. Kuumenna rasva pannulla ja ruskista lihat molemmin puolin kovalla lämmöllä. Laita liha kypsymään 180-asteiseen uunin n. 7 minuutiksi.
Vaihe 2
Kaada appelsiinimehu ja Teriyaki-marinadi pannulle paistorasvan joukkoon. Lisää sokeri ja sinappi ja keitä hieman kasaan.
Vaihe 3
Pese ja puhdista kasvikset ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
Vaihe 4
Asettele Teriyaki-ankka tarjoilulautaselle, kaada päälle appelsiinikastiketta ja nosta kasvissuikaleet päälle.
Vinkki
Tämä ruoka sopii hyvin alkupalaksi tai sen voi tarjota pääruoaksi erilaisten lisukkeiden, kuten perunoiden tai riisin kanssa.
Resepti-ID: 335
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä