Teriyaki-paprikabroileria ja kirsikkatomaatteja

kokonaisaika 110 min
10 min esivalmistelut
40 min valmistus
60 min marinointi

Paahdetulla valkosipulilla maustettu teriyaki-kastike antaa broilerin rintafileelle kiiltävän pinnan ja herkullisen maun. Paahdetut kirsikkatomaatit ja ohralisuke täydentävät aterian.

Ainekset

2 annosta
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
oliiviöljyä
0,33 tl
paprikajauhetta
0,33 tl
tulista paprikajauhetta
2 
pientä broilerin rintafileetä (n. 360 g)
300 g
kirsikkatomaatteja
120 g
ohrahelmiä tai ohraryynejä
Ravintosisältö (per annos): 2336 kJ  /  558 kcal
14,7 g Rasva
49,9 g Proteiini
55,3 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

2 rkl sitruunamehua – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl oliiviöljyä – 0,33 tl paprikajauhetta – 0,33 tl tulista paprikajauhetta – 2  pientä broilerin rintafileetä (n. 360 g)

Sekoita kulhossa sitruunamehu, Kikkomanin soijakastike, 1 rkl oliiviöljyä sekä paprikajauheet. Lisää rintafileet ja sekoita (varmista, että marinadi peittää fileet kokonaan). Jätä jääkaappiin marinoitumaan tunniksi.

Vaihe 2

1 rkl oliiviöljyä

Lämmitä uuni 180 asteeseen (tai kiertoilmauuni 170 asteeseen). Öljyä uunivuoka ja asettele rintafileet siihen. Peitä kannella tai foliolla ja kypsennä uunissa 30 minuuttia.

Vaihe 3

2 rkl Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike300 g kirsikkatomaatteja

Ota rintafileet uunista ja kaada Teriyaki-kastike niiden päälle. Laita kirsikkatomaatit vuokaan rintafileiden viereen. Jatka kypsentämistä vielä 10 minuuttia ilman kantta/foliota.

Vaihe 4

120 g ohrahelmiä tai ohraryynejä

Keitä sillä välin ohrahelmet tai ohraryynit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Vaihe 5

Asettele broilerin rintafileet, tomaatit ja ohra lautasille ja tarjoile.

Vinkki:

Kirsikkatomaatit ovat hyvin kuumia sisältä heti kypsentämisen jälkeen; voit antaa niiden jäähtyä n. 5 minuuttia ennen tarjoilua.

Resepti-ID: 1171

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

2 rkl sitruunamehua – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl oliiviöljyä – 0,33 tl paprikajauhetta – 0,33 tl tulista paprikajauhetta – 2  pientä broilerin rintafileetä (n. 360 g)

Sekoita kulhossa sitruunamehu, Kikkomanin soijakastike, 1 rkl oliiviöljyä sekä paprikajauheet. Lisää rintafileet ja sekoita (varmista, että marinadi peittää fileet kokonaan). Jätä jääkaappiin marinoitumaan tunniksi.

1 rkl oliiviöljyä

Lämmitä uuni 180 asteeseen (tai kiertoilmauuni 170 asteeseen). Öljyä uunivuoka ja asettele rintafileet siihen. Peitä kannella tai foliolla ja kypsennä uunissa 30 minuuttia.

2 rkl Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike300 g kirsikkatomaatteja

Ota rintafileet uunista ja kaada Teriyaki-kastike niiden päälle. Laita kirsikkatomaatit vuokaan rintafileiden viereen. Jatka kypsentämistä vielä 10 minuuttia ilman kantta/foliota.

120 g ohrahelmiä tai ohraryynejä

Keitä sillä välin ohrahelmet tai ohraryynit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Asettele broilerin rintafileet, tomaatit ja ohra lautasille ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.