

Teriyaki-paprikabroileria ja kirsikkatomaatteja
Paahdetulla valkosipulilla maustettu teriyaki-kastike antaa broilerin rintafileelle kiiltävän pinnan ja herkullisen maun. Paahdetut kirsikkatomaatit ja ohralisuke täydentävät aterian.
Valmistus
Vaihe 1

2 rkl sitruunamehua – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl oliiviöljyä – 0,33 tl paprikajauhetta – 0,33 tl tulista paprikajauhetta – 2 pientä broilerin rintafileetä (n. 360 g)
Sekoita kulhossa sitruunamehu, Kikkomanin soijakastike, 1 rkl oliiviöljyä sekä paprikajauheet. Lisää rintafileet ja sekoita (varmista, että marinadi peittää fileet kokonaan). Jätä jääkaappiin marinoitumaan tunniksi.
Vaihe 2

1 rkl oliiviöljyä
Lämmitä uuni 180 asteeseen (tai kiertoilmauuni 170 asteeseen). Öljyä uunivuoka ja asettele rintafileet siihen. Peitä kannella tai foliolla ja kypsennä uunissa 30 minuuttia.
Vaihe 3

2 rkl Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike – 300 g kirsikkatomaatteja
Ota rintafileet uunista ja kaada Teriyaki-kastike niiden päälle. Laita kirsikkatomaatit vuokaan rintafileiden viereen. Jatka kypsentämistä vielä 10 minuuttia ilman kantta/foliota.
Vaihe 4

120 g ohrahelmiä tai ohraryynejä
Keitä sillä välin ohrahelmet tai ohraryynit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Vaihe 5

Asettele broilerin rintafileet, tomaatit ja ohra lautasille ja tarjoile.
Vinkki:
Kirsikkatomaatit ovat hyvin kuumia sisältä heti kypsentämisen jälkeen; voit antaa niiden jäähtyä n. 5 minuuttia ennen tarjoilua.
Resepti-ID: 1171
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä