

Paistettu possunkylki kimchin kanssa
Ohjeet ja ainekset paistetun possunkyljen ja kimchin valmistukseen.
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa liha sopiviksi suupaloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 2
Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi, noin 8 mm paksuiksi renkaiksi. Pese kaali, taputtele kuivaksi ja leikkaa 3–4 cm:n kokoisiksi paloiksi.
Vaihe 3
Lisää lihan ja sipulin sekaan Kikkoman Chilikastike Kimchille, sokeri, worcesterkastike ja valkoiset seesaminsiemenet. Anna marinoitua noin 20 minuutin ajan.
Vaihe 4
Kuumenna öljy pannussa ja paista liha-sipulisekoitus. Kun liha on kypsää, lisää kaali. Paista, kunnes kaali pehmenee. Ruoka on valmis tarjottavaksi. Lisäkkeeksi sopii hyvin riisi.
Resepti-ID: 1023
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä

![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















