Penne arrabbiata -kasvispasta
Penne arrabbiata -kasvispasta

Penne arrabbiata -kasvispasta

4 5 arviot
kokonaisaika 35 min
10 min esivalmistelut
25 min valmistus

Italian ja Aasian maut kohtaavat tässä mausteisessa pastassa, johon makua tuovat Kikkomanin soijakastike ja Kikkomanin kimchi-chilikastike. Annos viimeistellään parmesaanilla ja paahdetuilla pinjansiemenillä.

Ainekset

4 annosta
2 
punaista suippopaprikaa (tai 1 punainen paprika)
200 g
pieniä terttutomaatteja
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
fariinisokeria (tai 1 tl Kikkoman mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike)
2 
valkosipulinkynttä
3 rkl
tomaattisosetta
600 g
pilkottuja säilyketomaatteja
40 g
pinjansiemeniä
300 g
pastaa, esim. penne, rigatoni tai tortiglioni
 ¼ nippu
basilikaa
80 g
pala parmesaania
Ravintosisältö (per annos):2.223 kJ / 528 kcal
18,5 gRasva
21,1 gProteiini
67,3 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

2  punaista suippopaprikaa (tai 1 punainen paprika) – 200 g pieniä terttutomaatteja – 1 rkl oliiviöljyä – 1 tl fariinisokeria (tai 1 tl Kikkoman mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike) – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa paprikat renkaiksi. Sekoita ne tomaattien, öljyn, fariinisokerin ja Kikkomanin soijakastikkeen kanssa. Levitä seos uunivuokaan ja paahda uunissa 10–15 minuuttia, kunnes tomaatit alkavat halkeilla.

Vaihe 2

2  valkosipulinkynttä – 3 rkl tomaattisosetta – 1 rkl oliiviöljyä – 2 tl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille600 g pilkottuja säilyketomaatteja – 1 tl fariinisokeria (tai Kikkoman mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike) – 40 g pinjansiemeniä

Silppua valkosipuli hienoksi ja kuullota sitä tomaattisoseen kanssa öljyssä. Sekoita joukkoon Kikkoman kimchi-chilikastike, pilkotut tomaatit sekä fariinisokeri. Kiehauta ja anna sitten kiehua hiljaa ilman kantta n. 10 minuuttia välillä sekoittaen. Pilko pinjansiemenet rouheasti ja paahda ne kullanruskeiksi pienessä teflonpannussa.

Vaihe 3

300 g pastaa, esim. penne, rigatoni tai tortiglioni –  ¼ nippu basilikaa – 3 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike80 g pala parmesaania

Kypsennä pasta paketin ohjeen mukaan. Ota hiukan keitinvettä talteen, kun valutat pastan. Silppua basilika ja lisää puolet siitä kastikkeen joukkoon. Mausta kastike Kikkomanin soijakastikkeella. Sekoita pasta, paprikat ja hiukan keitinvettä kastikkeen joukkoon ja annostele lautasille. Koristele annokset paahdetuilla tomaateilla, lopulla basilikalla ja pinjansiemenillä. Raasta päälle parmesaania ja tarjoile.

Vinkki:

Gourmet-version saat lisäämällä kastikkeeseen cocktail-lihapullia, katkarapuja tai lohta. Vegaanista versiota varten voit korvata parmesaanin vegaanijuustolla.

Resepti-ID: 1499

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

2 punaista suippopaprikaa (tai 1 punainen paprika) – 200 g pieniä terttutomaatteja – 1 rkl oliiviöljyä – 1 tl fariinisokeria (tai 1 tl Kikkoman mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike) – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa paprikat renkaiksi. Sekoita ne tomaattien, öljyn, fariinisokerin ja Kikkomanin soijakastikkeen kanssa. Levitä seos uunivuokaan ja paahda uunissa 10–15 minuuttia, kunnes tomaatit alkavat halkeilla.

2 valkosipulinkynttä – 3 rkl tomaattisosetta – 1 rkl oliiviöljyä – 2 tl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille600 g pilkottuja säilyketomaatteja – 1 tl fariinisokeria (tai Kikkoman mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike) – 40 g pinjansiemeniä

Silppua valkosipuli hienoksi ja kuullota sitä tomaattisoseen kanssa öljyssä. Sekoita joukkoon Kikkoman kimchi-chilikastike, pilkotut tomaatit sekä fariinisokeri. Kiehauta ja anna sitten kiehua hiljaa ilman kantta n. 10 minuuttia välillä sekoittaen. Pilko pinjansiemenet rouheasti ja paahda ne kullanruskeiksi pienessä teflonpannussa.

300 g pastaa, esim. penne, rigatoni tai tortiglioni – ¼ nippu basilikaa – 3 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike80 g pala parmesaania

Kypsennä pasta paketin ohjeen mukaan. Ota hiukan keitinvettä talteen, kun valutat pastan. Silppua basilika ja lisää puolet siitä kastikkeen joukkoon. Mausta kastike Kikkomanin soijakastikkeella. Sekoita pasta, paprikat ja hiukan keitinvettä kastikkeen joukkoon ja annostele lautasille. Koristele annokset paahdetuilla tomaateilla, lopulla basilikalla ja pinjansiemenillä. Raasta päälle parmesaania ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.