Seilorin punajuurisilli ja omena-sellerisalaatti
Tässä annoksessa on makua kuin meressä aaltoja. Maistuu myös maakravuille!
Valmistus
Vaihe 1
8 sillifileetä – 1 sipuli – 5 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 4 rkl punajuurimehua – 2 rkl sokeria – 2 rkl tilliä
Huuhtele sillifileet ja taputtele kuiviksi. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi. Sekoita Kikkomanin soijakastike, punajuurimehu, sokeri ja tilli. Marinoi silliä seoksessa 4 tuntia. Nosta sillifileet pois marinadista ja valuta kuiviksi talouspaperin päällä.
Vaihe 2
300 g selleriä – 2 hyppysellistä suolaa – 2 omenaa – 10 g persiljaa – 4 rkl ranskankermaa
Kuori sellerinvarret ja poista säikeet. Raasta varret. Suolaa selleriraaste ja jätä odottamaan 10 minuutiksi. Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää sellerin joukkoon. Huuhtele, kuivaa ja silppua persilja. Sekoita ranskankerma sellerin, omenan ja persiljan joukkoon.
Vaihe 3
8 viipaletta ruisleipää – oliiviöljyä
Pirskottele oliiviöljyä ruisleipäviipaleiden päälle ja laita leivät 180-asteiseen uuniin n. 8 minuutiksi.
Resepti-ID: 1185
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä