Seilorin punajuurisilli ja omena-sellerisalaatti

kokonaisaika 40 min
30 min esivalmistelut
10 min valmistus

Tässä annoksessa on makua kuin meressä aaltoja. Maistuu myös maakravuille!

Ainekset

4 annosta

Silli:

8 
sillifileetä
1 
sipuli
4 rkl
punajuurimehua
2 rkl
sokeria
2 rkl
tilliä

Omena-sellerisalaatti:

300 g
selleriä
2 hyppysellinen
suolaa
2 
omenaa
10 g
persiljaa
4 rkl
ranskankermaa

Leipä:

8 viipale
ruisleipää
oliiviöljyä
Ravintosisältö (per annos): 6207.1 kJ  /  1483.8 kcal
73,2 g Rasva
97,9 g Proteiini
100,9 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

8  sillifileetä – 1  sipuli – 5 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike4 rkl punajuurimehua – 2 rkl sokeria – 2 rkl tilliä

Huuhtele sillifileet ja taputtele kuiviksi. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi. Sekoita Kikkomanin soijakastike, punajuurimehu, sokeri ja tilli. Marinoi silliä seoksessa 4 tuntia. Nosta sillifileet pois marinadista ja valuta kuiviksi talouspaperin päällä.

Vaihe 2

300 g selleriä – 2 hyppysellinen suolaa – 2  omenaa – 10 g persiljaa – 4 rkl ranskankermaa

Kuori sellerinvarret ja poista säikeet. Raasta varret. Suolaa selleriraaste ja jätä odottamaan 10 minuutiksi. Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää sellerin joukkoon. Huuhtele, kuivaa ja silppua persilja. Sekoita ranskankerma sellerin, omenan ja persiljan joukkoon.

Vaihe 3

8 viipale ruisleipää – oliiviöljyä

Pirskottele oliiviöljyä ruisleipäviipaleiden päälle ja laita leivät 180-asteiseen uuniin n. 8 minuutiksi.

Resepti-ID: 1185

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

8  sillifileetä – 1  sipuli – 5 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike4 rkl punajuurimehua – 2 rkl sokeria – 2 rkl tilliä

Huuhtele sillifileet ja taputtele kuiviksi. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi. Sekoita Kikkomanin soijakastike, punajuurimehu, sokeri ja tilli. Marinoi silliä seoksessa 4 tuntia. Nosta sillifileet pois marinadista ja valuta kuiviksi talouspaperin päällä.

300 g selleriä – 2 hyppysellinen suolaa – 2  omenaa – 10 g persiljaa – 4 rkl ranskankermaa

Kuori sellerinvarret ja poista säikeet. Raasta varret. Suolaa selleriraaste ja jätä odottamaan 10 minuutiksi. Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää sellerin joukkoon. Huuhtele, kuivaa ja silppua persilja. Sekoita ranskankerma sellerin, omenan ja persiljan joukkoon.

8 viipale ruisleipää – oliiviöljyä

Pirskottele oliiviöljyä ruisleipäviipaleiden päälle ja laita leivät 180-asteiseen uuniin n. 8 minuutiksi.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.