Korealainen kimchi-baoburgeri
Muhkeaa makua Koreasta! Pehmeä bao-sämpylä täytetään kimchillä, rapealla kaalisalaatilla, kimchi-majoneesilla ja mehukkaalla pihvillä. Kikkoman Teriyaki-kastike Paahdetulla valkosipulilla viimeistelee herkun, ja makumatka voi alkaa!
Valmistus
Vaihe 1
150 g jauhoa – 1 ½ tl kuivahiivaa – 1 tl sokeria – 100 ml lämmintä vettä
Sekoita ainekset pehmeäksi taikinaksi. Peitä ja jätä kohoamaan lämpimään paikkaan noin tunniksi. Muotoile taikinasta neljä sämpylää ja kohota uudelleen. Höyrytä sämpylöitä n. 8 minuuttia.
Vaihe 2
350 g jauhelihaa – ½ tl pippuria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 60 ml Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike – 2 rkl seesaminsiemeniä
Sekoita jauhelihaan pippuri ja Kikkomanin soijakastike. Muotoile seoksesta neljä pihviä ja paista n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Kasta kypsät ja vielä lämpimät pihvit Kikkomanin Teriyaki-kastikkeessa ja kuorruta seesaminsiemenillä.
Vaihe 3
100 g punakaalia – 50 g kimchiä – 1 tl riisiviinietikkaa – 1 tl hunajaa – 1 rkl majoneesia
Silppua punakaali ja kimchi pienemmiksi paloiksi. Sekoita kulhossa. Lisää riisiviinietikka, hunaja ja majoneesi. Sekoita hyvin.
Vaihe 4
2 rkl majoneesia – 1 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille – 1 rkl silputtua kevätsipulia
Sekoita majoneesi Kikkomanin Chilikastikkeeseen. Halkaise bao-sämpylät ja sivele sisäpinnoille majoneesikastiketta. Aseta pihvi, salaatti ja silputtu kevätsipuli sämpylän alaosan päälle ja peitä toisella puoliskolla.
Resepti-ID: 1248
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä