Korealainen kimchi-baoburgeri
Korealainen kimchi-baoburgeri

Korealainen kimchi-baoburgeri

kokonaisaika 90 min
20 min esivalmistelut
10 min valmistus
60 min hapatus

Muhkeaa makua Koreasta! Pehmeä bao-sämpylä täytetään kimchillä, rapealla kaalisalaatilla, kimchi-majoneesilla ja mehukkaalla pihvillä. Kikkoman Teriyaki-kastike Paahdetulla valkosipulilla viimeistelee herkun, ja makumatka voi alkaa!

Ainekset

2 annosta
150 g
jauhoa
1 ½ tl
kuivahiivaa
1 tl
sokeria
100 ml
lämmintä vettä
350 g
jauhelihaa
 ½ tl
pippuria
2 rkl
seesaminsiemeniä
100 g
punakaalia
50 g
kimchiä
1 rkl
silputtua kevätsipulia
1 tl
riisiviinietikkaa
1 tl
hunajaa
3 rkl
majoneesia
Ravintosisältö (per annos): 3010 kJ  /  719 kcal
31 g Rasva
46,2 g Proteiini
61,9 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

150 g jauhoa – 1 ½ tl kuivahiivaa – 1 tl sokeria – 100 ml lämmintä vettä

Sekoita ainekset pehmeäksi taikinaksi. Peitä ja jätä kohoamaan lämpimään paikkaan noin tunniksi. Muotoile taikinasta neljä sämpylää ja kohota uudelleen. Höyrytä sämpylöitä n. 8 minuuttia.

Vaihe 2

350 g jauhelihaa –  ½ tl pippuria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike60 ml Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike2 rkl seesaminsiemeniä

Sekoita jauhelihaan pippuri ja Kikkomanin soijakastike. Muotoile seoksesta neljä pihviä ja paista n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Kasta kypsät ja vielä lämpimät pihvit Kikkomanin Teriyaki-kastikkeessa ja kuorruta seesaminsiemenillä.

Vaihe 3

100 g punakaalia – 50 g kimchiä – 1 tl riisiviinietikkaa – 1 tl hunajaa – 1 rkl majoneesia

Silppua punakaali ja kimchi pienemmiksi paloiksi. Sekoita kulhossa. Lisää riisiviinietikka, hunaja ja majoneesi. Sekoita hyvin.

Vaihe 4

2 rkl majoneesia – 1 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille1 rkl silputtua kevätsipulia

Sekoita majoneesi Kikkomanin Chilikastikkeeseen. Halkaise bao-sämpylät ja sivele sisäpinnoille majoneesikastiketta. Aseta pihvi, salaatti ja silputtu kevätsipuli sämpylän alaosan päälle ja peitä toisella puoliskolla.

Resepti-ID: 1248

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

150 g jauhoa – 1 ½ tl kuivahiivaa – 1 tl sokeria – 100 ml lämmintä vettä

Sekoita ainekset pehmeäksi taikinaksi. Peitä ja jätä kohoamaan lämpimään paikkaan noin tunniksi. Muotoile taikinasta neljä sämpylää ja kohota uudelleen. Höyrytä sämpylöitä n. 8 minuuttia.

350 g jauhelihaa – ½ tl pippuria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike60 ml Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike2 rkl seesaminsiemeniä

Sekoita jauhelihaan pippuri ja Kikkomanin soijakastike. Muotoile seoksesta neljä pihviä ja paista n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Kasta kypsät ja vielä lämpimät pihvit Kikkomanin Teriyaki-kastikkeessa ja kuorruta seesaminsiemenillä.

100 g punakaalia – 50 g kimchiä – 1 tl riisiviinietikkaa – 1 tl hunajaa – 1 rkl majoneesia

Silppua punakaali ja kimchi pienemmiksi paloiksi. Sekoita kulhossa. Lisää riisiviinietikka, hunaja ja majoneesi. Sekoita hyvin.

2 rkl majoneesia – 1 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille1 rkl silputtua kevätsipulia

Sekoita majoneesi Kikkomanin Chilikastikkeeseen. Halkaise bao-sämpylät ja sivele sisäpinnoille majoneesikastiketta. Aseta pihvi, salaatti ja silputtu kevätsipuli sämpylän alaosan päälle ja peitä toisella puoliskolla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.