Japanilaistyylinen lihapiiras
Japanilaistyylinen lihapiiras

Japanilaistyylinen lihapiiras

5 1 arviot
kokonaisaika30 min
5 minesivalmistelut
25 minvalmistus

Soijalla ja misolla maustettu jauheliha tuo pöytääsi tuulahduksen Japanista. Piiraiden rapea kuori ja maukas täyte on täydellinen yhdistelmä!

Ainekset

2 annosta
200 g
voitaikinalevyjä
1 
kananmuna
150 g
jauhelihaa
2 
kevätsipulia
4 
herkkusientä
1 rkl
misotahnaa
1 rkl
sokeria
1 rkl
vettä
1 rkl
maissitärkkelystä tai perunajauhoa (liuotettuna ruokalusikalliseen vettä)
1 hyppysellinen
mustapippuria
Persiljaa (koristeluun)
Ravintosisältö (per annos):2405.8 kJ / 575 kcal
38,8 gRasva
27,2 gProteiini
36,8 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy150 g jauhelihaa – 2  kevätsipulia – 4  herkkusientä – 1 rkl misotahnaa – 1 rkl sokeria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl vettä – 1 rkl maissitärkkelystä tai perunajauhoa (liuotettuna ruokalusikalliseen vettä) – 1 hyppysellinen mustapippuria

Valmistus – täyte:
Silppua sipulit ja sienet. Lisää Kikkomanin seesamiöljy pannulle ja paista sieniä ja kevätsipuleita öljyn lämmettyä. Kun ne ovat pehmenneet, lisää jauheliha.
Kun jauheliha on kypsää, lisää misotahna, sokeri, Kikkomanin soijakastike, vesi ja mustapippuri. Kun miso on liuennut ja seos on tasaista, lisää liuotettu tärkkelys ja sekoita hyvin.

Vaihe 2

200 g voitaikinalevyjä

Leikkaa voitaikinalevyistä kahdeksan neliötä (8 x 8 cm), ja leikkaa sitten neljä neliötä kukin neljäksi suikaleeksi (2 x 8 cm).

Vaihe 3

1  kananmuna – 1  Vaiheessa 1 valmistettu täyte

Voitele neliöt kananmunalla. Asettele suikaleet neliöiden reunoille ja laita täyte keskelle. Voitele reunatkin kananmunalla.

Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Ripottele silputtua persiljaa piiraiden päälle ennen tarjoilua.

Vinkki:

Voit koristella piiraat myös ranskankermalla, joka sopii hyvin yhteen Kikkomanin soijakastikkeen ja miso-täytteen kanssa.

Resepti-ID: 1290

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy150 g jauhelihaa – 2 kevätsipulia – 4 herkkusientä – 1 rkl misotahnaa – 1 rkl sokeria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl vettä – 1 rkl maissitärkkelystä tai perunajauhoa (liuotettuna ruokalusikalliseen vettä) – 1 hyppysellinen mustapippuria

Valmistus – täyte:
Silppua sipulit ja sienet. Lisää Kikkomanin seesamiöljy pannulle ja paista sieniä ja kevätsipuleita öljyn lämmettyä. Kun ne ovat pehmenneet, lisää jauheliha.
Kun jauheliha on kypsää, lisää misotahna, sokeri, Kikkomanin soijakastike, vesi ja mustapippuri. Kun miso on liuennut ja seos on tasaista, lisää liuotettu tärkkelys ja sekoita hyvin.

200 g voitaikinalevyjä

Leikkaa voitaikinalevyistä kahdeksan neliötä (8 x 8 cm), ja leikkaa sitten neljä neliötä kukin neljäksi suikaleeksi (2 x 8 cm).

1 kananmuna – 1 Vaiheessa 1 valmistettu täyte

Voitele neliöt kananmunalla. Asettele suikaleet neliöiden reunoille ja laita täyte keskelle. Voitele reunatkin kananmunalla.

Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Ripottele silputtua persiljaa piiraiden päälle ennen tarjoilua.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.