Japanilaistyylinen lihapiiras
Soijalla ja misolla maustettu jauheliha tuo pöytääsi tuulahduksen Japanista. Piiraiden rapea kuori ja maukas täyte on täydellinen yhdistelmä!
Valmistus
Vaihe 1
1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 150 g jauhelihaa – 2 kevätsipulia – 4 herkkusientä – 1 rkl misotahnaa – 1 rkl sokeria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl vettä – 1 rkl maissitärkkelystä tai perunajauhoa (liuotettuna ruokalusikalliseen vettä) – 1 hyppysellinen mustapippuria
Valmistus – täyte:
Silppua sipulit ja sienet. Lisää Kikkomanin seesamiöljy pannulle ja paista sieniä ja kevätsipuleita öljyn lämmettyä. Kun ne ovat pehmenneet, lisää jauheliha.
Kun jauheliha on kypsää, lisää misotahna, sokeri, Kikkomanin soijakastike, vesi ja mustapippuri. Kun miso on liuennut ja seos on tasaista, lisää liuotettu tärkkelys ja sekoita hyvin.
Vaihe 2
200 g voitaikinalevyjä
Leikkaa voitaikinalevyistä kahdeksan neliötä (8 x 8 cm), ja leikkaa sitten neljä neliötä kukin neljäksi suikaleeksi (2 x 8 cm).
Vaihe 3
1 kananmuna – 1 Vaiheessa 1 valmistettu täyte
Voitele neliöt kananmunalla. Asettele suikaleet neliöiden reunoille ja laita täyte keskelle. Voitele reunatkin kananmunalla.
Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Ripottele silputtua persiljaa piiraiden päälle ennen tarjoilua.
Vinkki:
Voit koristella piiraat myös ranskankermalla, joka sopii hyvin yhteen Kikkomanin soijakastikkeen ja miso-täytteen kanssa.
Resepti-ID: 1290
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä