Mausteisia koipireisiä tillikastikkeella
Mausteisia koipireisiä tillikastikkeella

Mausteisia koipireisiä tillikastikkeella

4,8 4 arviot
kokonaisaika 3 t 40 min
15 min esivalmistelut
35 min valmistus
2 t 50 min marinointi

Kanan koipireidet marinoidaan mureiksi mausteisessa piimämarinadissa ja grillataan hitaasti täydellisen kypsiksi. Täyteläinen tillikastike viimeistelee makunautinnon.

Ainekset

2 annosta
2 
kanan koipireittä
150 ml
piimää
2 
valkosipulinkynttä silputtuna
1 tl
savupaprikajauhetta
1 rkl
oliiviöljyä
120 g
kreikkalaista jogurttia
1 rkl
tuoretta tilliä silputtuna
1 tl
sitruunamehua
10 g
tuoretta tilliä koristeluun
Ravintosisältö (per annos):1.465 kJ / 350 kcal
20 gRasva
30 gProteiini
10 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

2  kanan koipireittä – 150 ml piimää – 2  valkosipulinkynttä silputtuna – 1 tl savupaprikajauhetta – 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl oliiviöljyä

Sekoita piimä, silputtu valkosipuli, paprikajauhe, Kikkoman kimchi-chilikastike ja Kikkomanin soijakastike kulhossa. Lisää koipireidet ja varmista, että ne ovat kokonaan marinadin peitossa. Peitä kulho kannella ja jätä marinoitumaan ainakin kahdeksi tunniksi tai mielellään yön yli. Lämmitä grilli keskilämmölle. Nosta koipireidet marinadista, valuta liika marinadi pois ja sivele ne oliiviöljyllä. Kypsennä koipireisiä grillissä 30–40 minuuttia välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75 °C ja nahka on rapeaa ja hiukan hiiltynyttä.

Vaihe 2

120 g kreikkalaista jogurttia – 1 rkl tuoretta tilliä silputtuna – 1 tl sitruunamehua – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike10 g tuoretta tilliä koristeluun

Yhdistä kreikkalainen jogurtti, silputtu tilli, sitruunamehu ja Kikkomanin soijakastike pienessä kulhossa. Sekoita hyvin ja mausta. Kun kanan koipireidet ovat kypsiä, ota ne pois grillistä ja anna vetäytyä muutama minuutti. Tarjoile grillatut koipireidet tillikastikkeen kera ja koristele tuoreella tillillä.

Vinkki:

Tuore patonki tai rieska/pitaleipä sopii hyvin lisukkeeksi.

Resepti-ID: 1441

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

2 kanan koipireittä – 150 ml piimää – 2 valkosipulinkynttä silputtuna – 1 tl savupaprikajauhetta – 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 rkl oliiviöljyä

Sekoita piimä, silputtu valkosipuli, paprikajauhe, Kikkoman kimchi-chilikastike ja Kikkomanin soijakastike kulhossa. Lisää koipireidet ja varmista, että ne ovat kokonaan marinadin peitossa. Peitä kulho kannella ja jätä marinoitumaan ainakin kahdeksi tunniksi tai mielellään yön yli. Lämmitä grilli keskilämmölle. Nosta koipireidet marinadista, valuta liika marinadi pois ja sivele ne oliiviöljyllä. Kypsennä koipireisiä grillissä 30–40 minuuttia välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75 °C ja nahka on rapeaa ja hiukan hiiltynyttä.

120 g kreikkalaista jogurttia – 1 rkl tuoretta tilliä silputtuna – 1 tl sitruunamehua – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike10 g tuoretta tilliä koristeluun

Yhdistä kreikkalainen jogurtti, silputtu tilli, sitruunamehu ja Kikkomanin soijakastike pienessä kulhossa. Sekoita hyvin ja mausta. Kun kanan koipireidet ovat kypsiä, ota ne pois grillistä ja anna vetäytyä muutama minuutti. Tarjoile grillatut koipireidet tillikastikkeen kera ja koristele tuoreella tillillä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.