

Mausteisia koipireisiä tillikastikkeella
Kanan koipireidet marinoidaan mureiksi mausteisessa piimämarinadissa ja grillataan hitaasti täydellisen kypsiksi. Täyteläinen tillikastike viimeistelee makunautinnon.
Valmistus
Vaihe 1

2 kanan koipireittä – 150 ml piimää – 2 valkosipulinkynttä silputtuna – 1 tl savupaprikajauhetta – 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl oliiviöljyä
Sekoita piimä, silputtu valkosipuli, paprikajauhe, Kikkoman kimchi-chilikastike ja Kikkomanin soijakastike kulhossa. Lisää koipireidet ja varmista, että ne ovat kokonaan marinadin peitossa. Peitä kulho kannella ja jätä marinoitumaan ainakin kahdeksi tunniksi tai mielellään yön yli. Lämmitä grilli keskilämmölle. Nosta koipireidet marinadista, valuta liika marinadi pois ja sivele ne oliiviöljyllä. Kypsennä koipireisiä grillissä 30–40 minuuttia välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75 °C ja nahka on rapeaa ja hiukan hiiltynyttä.
Vaihe 2

120 g kreikkalaista jogurttia – 1 rkl tuoretta tilliä silputtuna – 1 tl sitruunamehua – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 10 g tuoretta tilliä koristeluun
Yhdistä kreikkalainen jogurtti, silputtu tilli, sitruunamehu ja Kikkomanin soijakastike pienessä kulhossa. Sekoita hyvin ja mausta. Kun kanan koipireidet ovat kypsiä, ota ne pois grillistä ja anna vetäytyä muutama minuutti. Tarjoile grillatut koipireidet tillikastikkeen kera ja koristele tuoreella tillillä.
Vinkki:
Tuore patonki tai rieska/pitaleipä sopii hyvin lisukkeeksi.
Resepti-ID: 1441
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä