Shabu-shabu japaninretikasta
kokonaisaika
20 min
20 min
esivalmistelut
Ainekset
2 annosta
300 g
japaninretikkaa (daikon)
150 g
ohuiksi viipaleiksi leikattua sian- tai naudanlihaa
40 g
porkkanoita
½
pakkaus shirataki-nuudeleita (tai vaihtoehtoisesti lasinuudeleita pehmeiksi keitettynä)
1 nippu
mizunaa (tai vaihtoehtoisesti pinaattia)
maun mukaan:
Tsuyu-liemi:
2 kuppi
vettä
2 kuppi
kana- tai kasvislientä
2 rkl
valkoviiniä (puolimakeaa)
1 tl
sokeria
Ravintosisältö (per annos):
1218 kJ
/
291 kcal
Valmistus
Pilko retikka 15 cm:n pituisiksi ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi sian-/naudanliha ohuiksi, isoiksi siivuiksi. Leikkaa porkkanat ja mizuna 5 cm:n pituisiksi suikaleiksi (jos käytät pinaattia, leikkaa se karkeasti). Kiehauta shirataki-nuudelit (tai lasinuudelit) nopeasti. Sekoita liemen ainekset keskenään kattilassa ja lisää joukkoon loput ainekset. Mausta kastamalla aineksia ponzu- tai seesamikastikkeessa ja nauti.
Resepti-ID: 393
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä