Shabu-shabu japaninretikasta

kokonaisaika 20 min
20 min esivalmistelut

Ainekset

2 annosta
300 g
japaninretikkaa (daikon)
150 g
ohuiksi viipaleiksi leikattua sian- tai naudanlihaa
40 g
porkkanoita
 ½ 
pakkaus shirataki-nuudeleita (tai vaihtoehtoisesti lasinuudeleita pehmeiksi keitettynä)
1 nippu
mizunaa (tai vaihtoehtoisesti pinaattia)

maun mukaan:

Tsuyu-liemi:

2 kuppi
vettä
2 kuppi
kana- tai kasvislientä
2 rkl
valkoviiniä (puolimakeaa)
1 tl
sokeria
Ravintosisältö (per annos): 1218 kJ  /  291 kcal

Valmistus

Pilko retikka 15 cm:n pituisiksi ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi sian-/naudanliha ohuiksi, isoiksi siivuiksi. Leikkaa porkkanat ja mizuna 5 cm:n pituisiksi suikaleiksi (jos käytät pinaattia, leikkaa se karkeasti). Kiehauta shirataki-nuudelit (tai lasinuudelit) nopeasti. Sekoita liemen ainekset keskenään kattilassa ja lisää joukkoon loput ainekset. Mausta kastamalla aineksia ponzu- tai seesamikastikkeessa ja nauti.

Resepti-ID: 393

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Pilko retikka 15 cm:n pituisiksi ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi sian-/naudanliha ohuiksi, isoiksi siivuiksi. Leikkaa porkkanat ja mizuna 5 cm:n pituisiksi suikaleiksi (jos käytät pinaattia, leikkaa se karkeasti). Kiehauta shirataki-nuudelit (tai lasinuudelit) nopeasti. Sekoita liemen ainekset keskenään kattilassa ja lisää joukkoon loput ainekset. Mausta kastamalla aineksia ponzu- tai seesamikastikkeessa ja nauti.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.