Liha-parsakaaliwokki
Nopeatekoinen wokki täynnä makua! Maukkaaksi marinoitu naudanliha, parsakaali ja nuudelit muodostavat terveellisen aterian.
Ainekset
Marinadi:
Wokki:
Koristeluun:
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa liha suikaleiksi. Murskaa valkosipuli ja lisää se kulhoon lihan joukkoon. Lisää Kikkomanin soijakastike, hunaja, riisiviini sekä Kikkomanin seesamiöljy ja sekoita. Jätä liha marinoitumaan ainakin 30 minuutiksi.
Vaihe 2
Jaa parsakaali pieniin nuppuihin. Silppua valkosipuli ja inkivääri. Leikkaa pavut 2–3 sentin paloiksi. Leikkaa kevätsipulin valkoiset osat ohuiksi siivuiksi ja vihreät varret 2–3 sentin paloiksi. Silppua korianteri ja jätä odottamaan.
Vaihe 3
Kuumenna hiukan öljyä paistinpannulla. Ota liha marinadista ja taputtele se talouspaperilla kuivaksi. Paista lihaa, kunnes se alkaa ruskistua. Ota liha pois pannulta.
Vaihe 4
Lisää samalle paistinpannulle valkosipuli, inkivääri sekä kevätsipulin valkoiset osat, sekoita ja paista minuutin verran. Lisää parsakaali sekä pavut ja jatka paistamista n. 3 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Lisää liha ja sekoita. Lisää esikeitetyt nuudelit ja sekoita. Lisää lopuksi kevätsipulin vihreät osat, silputtu korianteri, paahdetut seesaminsiemenet sekä Kikkomanin soijakastike ja sekoita.
Vinkki:
Nuudelien sijaan voit tarjota annoksen keitetyn riisin kera.
Resepti-ID: 1399
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä