

Teriyaki-maustetut kukkakaaliwrapit
Taikinaan dipatut kukkakaalin nuput saavat upean maun Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustetusta teriyakikastikkeesta. Ne paistetaan uunissa rapeiksi ja kääritään tortillan sisään salaatin, tomaattien ja cashewpähkinöiden kera.
Valmistus
Vaihe 1

200 g kukkakaalia – 100 g vehnäjauhoja – 1 tl savupaprikajauhetta – ½ tl pippuria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike – 60 ml vettä – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy
Paloittele kukkakaali nupuiksi.
Sekoita hyvin yhteen jauhot, savupaprika, pippuri, Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike, vesi ja Kikkomanin seesamiöljy. Kasta kukin kukkakaalinnuppu taikinaan ja aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kypsennä 220-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Vaihe 2

120 ml Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike – 1 kerä romainesalaattia – 1 tomaatti – 2 tortillaa
Dippaa paahdetut kukkakaalinnuput Kikkomanin teriyakikastikkeeseen ja jatka paistamista uunissa vielä 5 minuuttia. Erottele salaatinlehdet toisistaan ja paloittele tomaatti lohkoihin. Levitä jäljelle jäänyt Kikkomanin teriyakikastike tortilloille, lisää salaatti, kukkakaali ja tomaatit ja kääri wrapiksi.
Vinkki:
Voit lisätä wrappiin muitakin kasviksia kuten punasipulia, paprikaa tai kurkkua.
Resepti-ID: 1326
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä