Teriyaki-maustetut kukkakaaliwrapit
Teriyaki-maustetut kukkakaaliwrapit

Teriyaki-maustetut kukkakaaliwrapit

kokonaisaika30 min
10 minesivalmistelut
20 minvalmistus

Taikinaan dipatut kukkakaalin nuput saavat upean maun Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustetusta teriyakikastikkeesta. Ne paistetaan uunissa rapeiksi ja kääritään tortillan sisään salaatin, tomaattien ja cashewpähkinöiden kera.

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
200 g
kukkakaalia
100 g
vehnäjauhoja
1 tl
savupaprikajauhetta
 ½ tl
pippuria
60 ml
vettä
1 
kerä romainesalaattia
1 
tomaatti
2 
tortillaa
Ravintosisältö (per annos):2937.17 kJ / 702 kcal
25 gRasva
17,8 gProteiini
90 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

200 g kukkakaalia – 100 g vehnäjauhoja – 1 tl savupaprikajauhetta –  ½ tl pippuria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike60 ml vettä – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy

Paloittele kukkakaali nupuiksi.
Sekoita hyvin yhteen jauhot, savupaprika, pippuri, Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike, vesi ja Kikkomanin seesamiöljy. Kasta kukin kukkakaalinnuppu taikinaan ja aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kypsennä 220-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Vaihe 2

120 ml Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike1  kerä romainesalaattia – 1  tomaatti – 2  tortillaa

Dippaa paahdetut kukkakaalinnuput Kikkomanin teriyakikastikkeeseen ja jatka paistamista uunissa vielä 5 minuuttia. Erottele salaatinlehdet toisistaan ja paloittele tomaatti lohkoihin. Levitä jäljelle jäänyt Kikkomanin teriyakikastike tortilloille, lisää salaatti, kukkakaali ja tomaatit ja kääri wrapiksi.

Vinkki:

Voit lisätä wrappiin muitakin kasviksia kuten punasipulia, paprikaa tai kurkkua.

Resepti-ID: 1326

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

200 g kukkakaalia – 100 g vehnäjauhoja – 1 tl savupaprikajauhetta – ½ tl pippuria – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike60 ml vettä – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy

Paloittele kukkakaali nupuiksi.
Sekoita hyvin yhteen jauhot, savupaprika, pippuri, Kikkomanin vähemmän suolaa sisältävä soijakastike, vesi ja Kikkomanin seesamiöljy. Kasta kukin kukkakaalinnuppu taikinaan ja aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kypsennä 220-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

120 ml Kikkoman Paahdetuilla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike1 kerä romainesalaattia – 1 tomaatti – 2 tortillaa

Dippaa paahdetut kukkakaalinnuput Kikkomanin teriyakikastikkeeseen ja jatka paistamista uunissa vielä 5 minuuttia. Erottele salaatinlehdet toisistaan ja paloittele tomaatti lohkoihin. Levitä jäljelle jäänyt Kikkomanin teriyakikastike tortilloille, lisää salaatti, kukkakaali ja tomaatit ja kääri wrapiksi.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.