

Entrecôte hunaja-viski-soija glaseerauksella
Valmistus
Vaihe 1
Pese kesäkurpitsat ja leikkaa ne sormenpaksuisiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet ja leikkaa paprikat samankokoisiksi viipaleiksi kuin kesäkurpitsat. Pese ja puolita perunat. Laita kaikki ainekset suureen kulhoon lisää rypsiöljy ja grillaa kasvikset. Mausta kypsennetyt vihannekset kahdella ruokalusikallisella soijakastiketta.
Vaihe 2
Laita hunaja kattilaan, sekoita siihen 3 rkl soijakastiketta ja kiehauta. Poista kattila liedeltä. Pese, kuivaa ja nypi timjaminoksat pieniksi. Mausta hunaja-soijaseos timjamilla, pippurilla ja viskillä.
Vaihe 3
Leikkaa entrecôte neljäksi pihviksi. Grillaa pihvejä n 5 min/puoli, Sivele pihvejä grillauksen aikana hunaja-viski-soijakastikkeella. Kun sisälämpötila on + 55˚ C, nosta lihat leikkuulaudalle ja anna vetäytyä n 10 min folion alla. Huuhtele rosmariini ja nypi oksa pienemmäksi tarvittaessa. Tarjoile pihvit grillattujen kasvisten kera, koristele rosmariinilla.
Resepti-ID: 984
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä