Entrecôte hunaja-viski-soija glaseerauksella
Entrecôte hunaja-viski-soija glaseerauksella

Entrecôte hunaja-viski-soija glaseerauksella

kokonaisaika30 min
20 minesivalmistelut
10 minvalmistus

Ainekset

4 annosta
2 
kesäkurpitsaa
2 
punaista paprikaa
400 g
perunoita (pienehköjä, halkaisija noin 3 cm)
2 rkl
rypsiöljyä
250 g
hunajaa
2 
oksaa timjamia
2 hyppysellistä
rouhittua mustapippuria
4 cl
viskiä
1 kg
entrecôte
1 
oksa rosmariinia

Valmistus

Vaihe 1

Pese kesäkurpitsat ja leikkaa ne sormenpaksuisiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet ja leikkaa paprikat samankokoisiksi viipaleiksi kuin kesäkurpitsat. Pese ja puolita perunat. Laita kaikki ainekset suureen kulhoon lisää rypsiöljy ja grillaa kasvikset. Mausta kypsennetyt vihannekset kahdella ruokalusikallisella  soijakastiketta.

Vaihe 2

Laita hunaja kattilaan, sekoita siihen 3 rkl soijakastiketta ja kiehauta. Poista kattila liedeltä. Pese, kuivaa ja nypi timjaminoksat pieniksi. Mausta hunaja-soijaseos timjamilla, pippurilla ja viskillä.

Vaihe 3

Leikkaa entrecôte neljäksi pihviksi. Grillaa pihvejä n 5 min/puoli, Sivele pihvejä  grillauksen aikana hunaja-viski-soijakastikkeella.  Kun sisälämpötila on + 55˚ C, nosta lihat leikkuulaudalle ja anna vetäytyä n 10 min folion alla. Huuhtele rosmariini ja nypi oksa pienemmäksi tarvittaessa. Tarjoile pihvit grillattujen kasvisten kera, koristele rosmariinilla.

Resepti-ID: 984

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Pese kesäkurpitsat ja leikkaa ne sormenpaksuisiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet ja leikkaa paprikat samankokoisiksi viipaleiksi kuin kesäkurpitsat. Pese ja puolita perunat. Laita kaikki ainekset suureen kulhoon lisää rypsiöljy ja grillaa kasvikset. Mausta kypsennetyt vihannekset kahdella ruokalusikallisella  soijakastiketta.

Laita hunaja kattilaan, sekoita siihen 3 rkl soijakastiketta ja kiehauta. Poista kattila liedeltä. Pese, kuivaa ja nypi timjaminoksat pieniksi. Mausta hunaja-soijaseos timjamilla, pippurilla ja viskillä.

Leikkaa entrecôte neljäksi pihviksi. Grillaa pihvejä n 5 min/puoli, Sivele pihvejä  grillauksen aikana hunaja-viski-soijakastikkeella.  Kun sisälämpötila on + 55˚ C, nosta lihat leikkuulaudalle ja anna vetäytyä n 10 min folion alla. Huuhtele rosmariini ja nypi oksa pienemmäksi tarvittaessa. Tarjoile pihvit grillattujen kasvisten kera, koristele rosmariinilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.