Kasviswokki riisipaperinuudeleilla
Kasviswokki riisipaperinuudeleilla

Kasviswokki riisipaperinuudeleilla

kokonaisaika20 min
10 minesivalmistelut
10 minvalmistus

Tiesitkö, että voit tehdä riisipaperista itse nuudeleita? Tässä kasviswokissa ne saavat seurakseen punakaalia, paprikaa ja porkkanaa sekä tietenkin maukkaan kastikkeen.

Hyvä tietää: tämä resepti kuuluu aterioiden valmistus -sarjaan. Setin kaksi muuta reseptiä löydät täältä.

Ainekset

2 annosta
8 
riisipaperiarkkia
0,13 
punakaali
 ½ 
keltainen paprika
 ½ 
porkkana
1 
sipuli
2 
valkosipulinkynttä
 ½ rkl
hunajaa
1 rkl
seesaminsiemeniä
1 
kevätsipuli
Ravintosisältö (per annos):892 kJ / 213 kcal
6 gRasva
5 gProteiini
33 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

8  riisipaperiarkkia – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy

Liota 4 riisipaperiarkkia kulhossa, jossa on lämmintä vettä. Nosta arkit kulhosta ja asettele ne päällekkäin alustalle, joka on öljytty Kikkomanin seesamiöljyllä. Paina arkkeja päältä niin, että ne tarttuvat toisiinsa. Laita pino takaisin vesikulhoon 2 minuutiksi. Asettele arkit alustalle ja leikkaa niistä 1–2 cm leveitä suikaleita öljytyllä veitsellä. Laita suikaleet vesikulhoon, erottele ne käsin ja nosta pois vedestä.
Toista sama jäljelle jääneiden 4 riisipaperiarkin kanssa.

Vaihe 2

1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy0,13  punakaali –  ½  keltainen paprika –  ½  porkkana – 1  sipuli – 2  valkosipulinkynttä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ rkl hunajaa

Pilko kaali, paprika, porkkana sekä sipuli ja paista niitä pannulla Kikkomanin seesamiöljyssä. Lisää silputtu valkosipuli. Sekoita keskenään Kikkomanin soijakastike ja hunaja. Kaada seos pannulle kasvisten joukkoon ja lisää nuudelit.

Vaihe 3

1 rkl seesaminsiemeniä – 1  kevätsipuli

Silppua kevätsipuli. Ripottele kevätsipuli sekä seesaminsiemenet annoksen päälle ennen tarjoilua.

Resepti-ID: 1302

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

8 riisipaperiarkkia – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy

Liota 4 riisipaperiarkkia kulhossa, jossa on lämmintä vettä. Nosta arkit kulhosta ja asettele ne päällekkäin alustalle, joka on öljytty Kikkomanin seesamiöljyllä. Paina arkkeja päältä niin, että ne tarttuvat toisiinsa. Laita pino takaisin vesikulhoon 2 minuutiksi. Asettele arkit alustalle ja leikkaa niistä 1–2 cm leveitä suikaleita öljytyllä veitsellä. Laita suikaleet vesikulhoon, erottele ne käsin ja nosta pois vedestä.
Toista sama jäljelle jääneiden 4 riisipaperiarkin kanssa.

1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy0,13 punakaali – ½ keltainen paprika – ½ porkkana – 1 sipuli – 2 valkosipulinkynttä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike ½ rkl hunajaa

Pilko kaali, paprika, porkkana sekä sipuli ja paista niitä pannulla Kikkomanin seesamiöljyssä. Lisää silputtu valkosipuli. Sekoita keskenään Kikkomanin soijakastike ja hunaja. Kaada seos pannulle kasvisten joukkoon ja lisää nuudelit.

1 rkl seesaminsiemeniä – 1 kevätsipuli

Silppua kevätsipuli. Ripottele kevätsipuli sekä seesaminsiemenet annoksen päälle ennen tarjoilua.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.