

Kasviswokki riisipaperinuudeleilla
Tiesitkö, että voit tehdä riisipaperista itse nuudeleita? Tässä kasviswokissa ne saavat seurakseen punakaalia, paprikaa ja porkkanaa sekä tietenkin maukkaan kastikkeen.
Valmistus
Vaihe 1

8 riisipaperiarkkia – 1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy
Liota 4 riisipaperiarkkia kulhossa, jossa on lämmintä vettä. Nosta arkit kulhosta ja asettele ne päällekkäin alustalle, joka on öljytty Kikkomanin seesamiöljyllä. Paina arkkeja päältä niin, että ne tarttuvat toisiinsa. Laita pino takaisin vesikulhoon 2 minuutiksi. Asettele arkit alustalle ja leikkaa niistä 1–2 cm leveitä suikaleita öljytyllä veitsellä. Laita suikaleet vesikulhoon, erottele ne käsin ja nosta pois vedestä.
Toista sama jäljelle jääneiden 4 riisipaperiarkin kanssa.
Vaihe 2

1 rkl Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 0,13 punakaali – ½ keltainen paprika – ½ porkkana – 1 sipuli – 2 valkosipulinkynttä – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ½ rkl hunajaa
Pilko kaali, paprika, porkkana sekä sipuli ja paista niitä pannulla Kikkomanin seesamiöljyssä. Lisää silputtu valkosipuli. Sekoita keskenään Kikkomanin soijakastike ja hunaja. Kaada seos pannulle kasvisten joukkoon ja lisää nuudelit.
Vaihe 3

1 rkl seesaminsiemeniä – 1 kevätsipuli
Silppua kevätsipuli. Ripottele kevätsipuli sekä seesaminsiemenet annoksen päälle ennen tarjoilua.
Resepti-ID: 1302
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä