Adukipavuilla täytetyt paprikat
Adukipavuilla täytetyt paprikat

Adukipavuilla täytetyt paprikat

kokonaisaika45 min
10 minesivalmistelut
35 minvalmistus

Mehevien paprikoiden täytteenä on adukipapuja, kesäkurpitsaa, kirsikkatomaatteja ja cheddarjuustoa. Raikas basilikakastike viimeistelee herkullisen annoksen.

Ainekset

2 annosta
2 
vihreää paprikaa
2 
keltaista paprikaa
1 rkl
oliiviöljyä
1 
pieni kesäkurpitsa
170 g
kirsikkatomaatteja
300 g
keitettyjä adukipapuja
50 g
cheddarjuustoa
2 rkl
silputtua ruohosipulia
1 hyppysellinen
pippuria
1 tl
kuivattua oreganoa
1 tl
jauhettua korianteria

Basilikakastike:

1 nippu
tuoretta basilikaa
3 rkl
oliiviöljyä
1 
murskattu valkosipulinkynsi
Ravintosisältö (per annos):2836 kJ / 678 kcal
37,5 gRasva
25,5 gProteiini
51 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

2  vihreää paprikaa – 2  keltaista paprikaa – 1 rkl oliiviöljyä – 1  pieni kesäkurpitsa – 170 g kirsikkatomaatteja

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Halkaise paprikat pituussuuntaan ja poista siemenet. Leikkaa kesäkurpitsa paloiksi (n. 1 x 1 cm). Lämmitä oliiviöljy pannulla ja kuullota kesäkurpitsaa 2–3 minuuttia, kunnes se pehmenee. Lisää kirsikkatomaatit ja jatka kuullottamista vielä minuutin verran.

Vaihe 2

300 g keitettyjä adukipapuja – 50 g cheddarjuustoa – 1 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa2 rkl silputtua ruohosipulia – 1 hyppysellinen pippuria – 1 tl kuivattua oreganoa – 1 tl jauhettua korianteria

Sekoita adukipavut ja kuullotetut vihannekset kulhossa. Lisää silputtu ruohosipuli, mausteet ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike. Täytä paprikat täytteellä ja ripottele päälle raastettu juusto. Kypsennä uunissa 25–30 minuuttia, kunnes paprikat ovat pehmeitä ja täyte on hieman ruskistunut.

Vaihe 3

1 nippu tuoretta basilikaa – 3 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa1  murskattu valkosipulinkynsi

Valmista kastike sillä välin kun paprikat ovat uunissa. Soseuta basilika, oliiviöljy, Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja valkosipuli tehosekoittimessa, kunnes kastike on sileää. Valuta kastiketta paprikoiden päälle ennen tarjoilua.

Vinkki:

Adukipapujen sijaan voit käyttää punaisia kidneypapuja, mustapapuja tai pintopapuja.

Resepti-ID: 1222

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

2 vihreää paprikaa – 2 keltaista paprikaa – 1 rkl oliiviöljyä – 1 pieni kesäkurpitsa – 170 g kirsikkatomaatteja

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Halkaise paprikat pituussuuntaan ja poista siemenet. Leikkaa kesäkurpitsa paloiksi (n. 1 x 1 cm). Lämmitä oliiviöljy pannulla ja kuullota kesäkurpitsaa 2–3 minuuttia, kunnes se pehmenee. Lisää kirsikkatomaatit ja jatka kuullottamista vielä minuutin verran.

300 g keitettyjä adukipapuja – 50 g cheddarjuustoa – 1 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa2 rkl silputtua ruohosipulia – 1 hyppysellinen pippuria – 1 tl kuivattua oreganoa – 1 tl jauhettua korianteria

Sekoita adukipavut ja kuullotetut vihannekset kulhossa. Lisää silputtu ruohosipuli, mausteet ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike. Täytä paprikat täytteellä ja ripottele päälle raastettu juusto. Kypsennä uunissa 25–30 minuuttia, kunnes paprikat ovat pehmeitä ja täyte on hieman ruskistunut.

1 nippu tuoretta basilikaa – 3 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa1 murskattu valkosipulinkynsi

Valmista kastike sillä välin kun paprikat ovat uunissa. Soseuta basilika, oliiviöljy, Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja valkosipuli tehosekoittimessa, kunnes kastike on sileää. Valuta kastiketta paprikoiden päälle ennen tarjoilua.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Löydä lisää reseptejä

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.