Adukipavuilla täytetyt paprikat
Mehevien paprikoiden täytteenä on adukipapuja, kesäkurpitsaa, kirsikkatomaatteja ja cheddarjuustoa. Raikas basilikakastike viimeistelee herkullisen annoksen.
Ainekset
Basilikakastike:
Valmistus
Vaihe 1
2 vihreää paprikaa – 2 keltaista paprikaa – 1 rkl oliiviöljyä – 1 pieni kesäkurpitsa – 170 g kirsikkatomaatteja
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Halkaise paprikat pituussuuntaan ja poista siemenet. Leikkaa kesäkurpitsa paloiksi (n. 1 x 1 cm). Lämmitä oliiviöljy pannulla ja kuullota kesäkurpitsaa 2–3 minuuttia, kunnes se pehmenee. Lisää kirsikkatomaatit ja jatka kuullottamista vielä minuutin verran.
Vaihe 2
300 g keitettyjä adukipapuja – 50 g cheddarjuustoa – 1 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa – 2 rkl silputtua ruohosipulia – 1 hyppysellinen pippuria – 1 tl kuivattua oreganoa – 1 tl jauhettua korianteria
Sekoita adukipavut ja kuullotetut vihannekset kulhossa. Lisää silputtu ruohosipuli, mausteet ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike. Täytä paprikat täytteellä ja ripottele päälle raastettu juusto. Kypsennä uunissa 25–30 minuuttia, kunnes paprikat ovat pehmeitä ja täyte on hieman ruskistunut.
Vaihe 3
1 nippu tuoretta basilikaa – 3 rkl oliiviöljyä – 1 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa – 1 murskattu valkosipulinkynsi
Valmista kastike sillä välin kun paprikat ovat uunissa. Soseuta basilika, oliiviöljy, Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja valkosipuli tehosekoittimessa, kunnes kastike on sileää. Valuta kastiketta paprikoiden päälle ennen tarjoilua.
Vinkki:
Adukipapujen sijaan voit käyttää punaisia kidneypapuja, mustapapuja tai pintopapuja.
Resepti-ID: 1222
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä