

Japanilaistyylinen Poke-kulho
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa lohifileet pieniksi, suupalan kokoisiksi paloiksi, ja sekoita lohipalat ja Kikkoman Poke Sauce -kastike keskenään. Jätä marinoitumaan siksi aikaa, kun valmistat muut ainekset.
Vaihe 2
Huuhdo sushiriisi juoksevan veden alla, kunnes vesi on kirkasta. Valuta vesi pois ja keitä kannen alla pakkauksen ohjeen mukaan. Sammuta liesi ja sekoita riisi haarukalla ilmavaksi. Kaada joukkoon sushi-riisietikka ja sekoita varovasti muovilastalla. Pidä riisi lämpimänä.
Vaihe 3
Halkaise tällä välin avokadot ja poista kivet. Pirskottele päälle sitruunamehua ja mausta suolalla. Paloittele yksi avokado n. 0,5 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Lisää toisen avokadon joukkoon wasabitahna ja murskaa avokado haarukalla tai sekoita minitehosekoittimessa hienoksi soseeksi.
Vaihe 4
Leikkaa kevätsipulin valkoiset ja vihreät osat ohuiksi renkaiksi. Leikkaa noriarkit suupalan kokoisiksi paloiksi.
Vaihe 5
Jaa sushiriisi 4 kulhoon. Nostele muut valmiit ainekset riisin päälle kulhon reunalle seuraavassa järjestyksessä: marinoidut lohipalat ja kastike, avokadokuutiot, wakame-salaatti, wasabi-avokadosose, noriarkit ja kevätsipulirenkaat. Nosta annosten päälle sushi-inkivääriä. Halutessasi voit pirskotella päälle Kikkoman Poke -kastiketta. Tarjoile heti.
Resepti-ID: 155
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä