

Tofupihvit
kokonaisaika
40 min
Ravintosisältö (per annos):
815 kJ
/
194 kcal
12,0 g
Rasva
6,8 g
Proteiini
15,6 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Taputtele tofu kuivaksi talouspaperilla ja leikkaa n. 1,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Raasta inkivääri ja leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.
Vaihe 2
Kaada kaikki dippikastikkeen ainekset pannulle ja kuumenna miedolla lämmöllä. Älä anna kiehua.
Vaihe 3
Kääntele tofuviipaleet perunajauhoissa ja friteeraa öljyssä 170 asteessa. Vaihtoehtoisesti voit paistaa tofuviipaleita pannulla molemmin puolin 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia ja rapeita.
Vaihe 4
Tarjoa tofu lämpimien kasvisten tai salaatin sekä dippikastikkeen kanssa.
Resepti-ID: 173
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä