Graavilohi Ponzulla

kokonaisaika 165 min
15 min esivalmistelut
150 min marinointi

Helppo ja nopea resepti maukkaan sitruksisen umami graaviilohen valmistukseen.

Ainekset

4 annosta
200 g
tuoretta lohifileetä (ruodoton ja nahaton)
1 tl
suolaa
50 g
kevätsipulia pieninä renkaina
Ravintosisältö (per annos): 1567 kJ  /  375 kcal
20 g Rasva
33,3 g Proteiini
38,2 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Taputtele lohifile kuivaksi talouspaperilla. Siivuta lohi ohuiksi viipaleiksi. Sivele siivujen pintaan Ponzu-sitrussoijakastiketta ja suolaa kevyesti.

Vaihe 2

Anna marinoitua 2 tunti jääkaapissa.

Vaihe 3

Valele vielä 1 rkl Ponzu-sitrussoijakastiketta lohelle ja ripottele kevätsipuli renkaat lohen päälle. Tarjoile saaristolaisleivän kanssa. Käytä tässä reseptissä vain tuoretta kalaa (sushilaatua), koska kala nautitaan raakana.

Resepti-ID: 1028

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Taputtele lohifile kuivaksi talouspaperilla. Siivuta lohi ohuiksi viipaleiksi. Sivele siivujen pintaan Ponzu-sitrussoijakastiketta ja suolaa kevyesti.

Anna marinoitua 2 tunti jääkaapissa.

Valele vielä 1 rkl Ponzu-sitrussoijakastiketta lohelle ja ripottele kevätsipuli renkaat lohen päälle. Tarjoile saaristolaisleivän kanssa. Käytä tässä reseptissä vain tuoretta kalaa (sushilaatua), koska kala nautitaan raakana.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.