Graavilohi Ponzulla
kokonaisaika
165 min
15 min
esivalmistelut
150 min
marinointi
Helppo ja nopea resepti maukkaan sitruksisen umami graaviilohen valmistukseen.
Ravintosisältö (per annos):
1567 kJ
/
375 kcal
20 g
Rasva
33,3 g
Proteiini
38,2 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Taputtele lohifile kuivaksi talouspaperilla. Siivuta lohi ohuiksi viipaleiksi. Sivele siivujen pintaan Ponzu-sitrussoijakastiketta ja suolaa kevyesti.
Vaihe 2
Anna marinoitua 2 tunti jääkaapissa.
Vaihe 3
Valele vielä 1 rkl Ponzu-sitrussoijakastiketta lohelle ja ripottele kevätsipuli renkaat lohen päälle. Tarjoile saaristolaisleivän kanssa. Käytä tässä reseptissä vain tuoretta kalaa (sushilaatua), koska kala nautitaan raakana.
Resepti-ID: 1028
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä