

Broileria ja riisiä Teriyaki-seesamikastikkeessa
Valmistus
Vaihe 1
Keitä riisi suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja pidä riisi lämpimänä. Puhdista ja huuhdo purjo, ja pilko n. 1 cm paksuisiksi renkaiksi. Kaada pannulle 1 tl öljyä ja kuullota purjo.
Vaihe 2
Huuhdo broilerin rintafileet, taputtele kuiviksi talouspaperilla ja leikkaa n. 7–8 mm levyisiksi siivuiksi. Ripottele päälle perunajauhoja ja paista lopussa öljyssä molemmin puolin n. 2–3 minuuttia. Kaada Teriyaki-kastike joukkoon ja kääntele broilerinpaloja kastikkeessa n. 1 minuutin ajan, kunnes niiden pinta muuttuu kiiltäväksi.
Vaihe 3
Leikkaa norilevy ohuiksi suikaleiksi. Nosta riisi kulhoihin ja asettele päälle purjoa ja broilerinpaloja. Kaada päälle hieman paistorasvaa. Koristele Teriyaki-kana norisuikaleilla ja tarjoile.
Resepti-ID: 168
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä