

Pähkinäinen kanasalaatti ponzu-kastikkeella
Herkullinen kanasalaatti pursuaa eri makuja ja tekstuureja. Marinoidun kanan lisäksi siinä on rouskuvaa punakaalia, kermaista maapähkinäkastiketta, kirpeää Kikkoman ponzu-sitrussoijakastiketta sekä rapeita kikherneitä.
Ainekset
Kastike:
Kikherneet:
Valmistus
Vaihe 1

300 g kanafileetä – 1 hyppysellinen vastajauhettua pippuria – 1 rkl maapähkinävoita – 90 ml Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa
Leikkaa kana siivuiksi (paksuus n. 1,5 cm) ja mausta pippurilla. Sekoita maapähkinävoi ja Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike marinadiksi, kierittele kanapalat marinadissa ja jätä marinoitumaan.
Vaihe 2

3 rkl majoneesia – 2 rkl maapähkinävoita – 4 rkl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa – 1 rkl raastettua sitruunan kuorta
Sekoita majoneesi, maapähkinävoi, ponzu ja sitruunan kuori kulhossa.
Vaihe 3

400 g säilöttyjä kikherneitä – 1 tl valkosipulirouhetta – 3 rkl oliiviöljyä – 1 tl paprikajauhetta – ½ tl korianteria – 1 rkl seesaminsiemeniä – 1 hyppysellinen suolaa – 1 hyppysellinen vastajauhettua pippuria
Valuta ja kuivaa kikherneet. Sekoita niihin oliiviöljy ja sitten mausteet ja seesaminsiemenet. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia tai paista pannulla.
Vaihe 4

250 g punakaalia – 1 kurkku – 1 nippu persiljaa – 1 kourallinen haluamiasi ituja – 1 kourallinen paahdettuja cashewpähkinöitä
Silppua kaali hienoksi, leikkaa kurkku siivuiksi ja puolita ne ja pilko persilja ja pähkinät. Grillaa tai paista kana pannulla ja anna jäähtyä. Asettele kaikki ainekset kanaa lukuun ottamatta kulhoihin ja valuta maapähkinäkastike päälle. Asettele kanasiivut päällimmäiseksi ja koristele persiljalla ja pähkinöillä.
Resepti-ID: 1447
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä