Teriyaki-katkarapu-avokadoleipä
Teriyaki-katkarapu-avokadoleipä

Teriyaki-katkarapu-avokadoleipä

Ainekset

4 annosta
2 
avokadoa
2 
limettiä (purista yhdestä limetistä mehu ja lohko toinen limetti 4 osaan)
4 
siivua ruisleipää paahdettuna
1 rkl
oliiviöljyä
350 g
katkarapuja
iso kourallinen korianterin lehtiä
Ravintosisältö (per annos):1531 kJ / 365 kcal
2,1 gRasva
21,4 gProteiini
28,2 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Murskaa avokadon hedelmäliha haarukalla. Lisää joukkoon limetin mehu ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos paahdettujen leipien päälle.

Vaihe 2

Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla tai wokkipannulla erittäin kuumaksi ja paista sulatettuja katkarapuja 30 sekuntia. Kaada joukkoon paahdetulla valkosipulilla maustettu Kikkoman Teriyaki-kastike Paahdetulla valkosipulilla ja paista vielä hetki, kunnes katkaravut ovat kuumia.

Vaihe 3

Nostele katkaravut avokadoleivän päälle, ripottele päälle korianterin lehtiä ja pirskottele päälle lopuksi limetin mehua.

Resepti-ID: 148

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Murskaa avokadon hedelmäliha haarukalla. Lisää joukkoon limetin mehu ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos paahdettujen leipien päälle.

Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla tai wokkipannulla erittäin kuumaksi ja paista sulatettuja katkarapuja 30 sekuntia. Kaada joukkoon paahdetulla valkosipulilla maustettu Kikkoman Teriyaki-kastike Paahdetulla valkosipulilla ja paista vielä hetki, kunnes katkaravut ovat kuumia.

Nostele katkaravut avokadoleivän päälle, ripottele päälle korianterin lehtiä ja pirskottele päälle lopuksi limetin mehua.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.