

Teriyaki-katkarapu-avokadoleipä
Ravintosisältö (per annos):
1531 kJ
/
365 kcal
2,1 g
Rasva
21,4 g
Proteiini
28,2 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Murskaa avokadon hedelmäliha haarukalla. Lisää joukkoon limetin mehu ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos paahdettujen leipien päälle.
Vaihe 2
Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla tai wokkipannulla erittäin kuumaksi ja paista sulatettuja katkarapuja 30 sekuntia. Kaada joukkoon paahdetulla valkosipulilla maustettu Kikkoman Teriyaki-kastike Paahdetulla valkosipulilla ja paista vielä hetki, kunnes katkaravut ovat kuumia.
Vaihe 3
Nostele katkaravut avokadoleivän päälle, ripottele päälle korianterin lehtiä ja pirskottele päälle lopuksi limetin mehua.
Resepti-ID: 148
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä