Tofuwrapit
Valmistus
Vaihe 1
Valmista kastike sekoittamalla majoneesi, Ponzu-kastike, kurkuma, tabasco-kastike ja seesaminsiemenet keskenään.
Vaihe 2
Kuori ja pese porkkana. Pese fenkoli ja leikkaa siitä kova kanta pois. Leikkaa porkkanat ja fenkoli mandoliinilla tai vihannesraastimella ohuiksi siivuiksi ja upota siivut jääveteen, jotta niistä tulee mukavan rapeita. Pese salaatti ja kuivaa salaattilingossa.
Vaihe 3
Paista tofunugetit kuumassa öljyssä pannulla. Lämmitä tortillat uunissa ja sivele pintaan kastiketta. Täytä tortillat porkkana- ja fenkolisiivuilla, salaatilla, tofunugeteilla ja mintunlehdillä ja kääri tortillat wrapeiksi. Kääri ympärille halutessasi voi- tai leivinpaperia, leikkaa wrapit viistosti kahtia ja tarjoa.
Resepti-ID: 157
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä