Pasta-broilerisalaatti sinappi-soijakastikkeella

kokonaisaika 45 min
25 min esivalmistelut
20 min valmistus

Ainekset

4 annosta

Salaattikastike:

50 ml
appelsiinimehua
80 g
rakeista sinappia (esim. Maille-sinappi)
100 ml
oliiviöljyä
vastajauhettua valkopippuria
sokeria

Salaatti:

240 g
rigatoni-pastaa
180 g
broilerin rintafilee
suolaa, vastajauhettua pippuria
200 g
pieni parsakaali
1 
appelsiini
160 g
keltaisia ja punaisia kirsikkatomaatteja
1 kourallinen
tuoreita babypinaatin lehtiä
60 g
oliivia
Ravintosisältö (per annos): 2535 kJ  /  605 kcal
30,1 g Rasva
23 g Proteiini
56,8 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Valmista ensin salaattikastike: Keitä appelsiinimehua kasaan, kunnes siitä on noin puolet jäljellä. Sekoita joukkoon sinappi, soijakastike ja öljy. Mausta pippurilla ja sokerilla. 

Vaihe 2

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä. Kuivaa broilerin rintafilee talouspaperilla ja puolita filee pituussuunnassa. Mausta fileen puolikkaat suolalla ja pippurilla. Höyrytä 5–6 minuuttia. Anna fileen puolikkaiden jäähtyä ja revi pieniksi paloiksi.

Vaihe 3

Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja huuhdo kukinnot. Kiehauta parsakaali ja jäähdytä kylmällä vedellä. Kuori appelsiini ja poista appelsiinilohkoista kalvot. Pese tomaatit ja puolita halutessasi. Huuhdo pinaatti ja kuivaa salaattilingossa.

Vaihe 4

Sekoita pasta, parsakaali, appelsiinilohkot, tomaatit, pinaatti ja oliivit keskenään, kaada joukkoon n. ¾ salaattikastikkeesta ja jaa salaatti lautasille. Nosta revittyä broileria salaattiannosten päälle, pirskottele päälle loput salaattikastikkeesta ennen tarjoilua.  

Resepti-ID: 273

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Valmista ensin salaattikastike: Keitä appelsiinimehua kasaan, kunnes siitä on noin puolet jäljellä. Sekoita joukkoon sinappi, soijakastike ja öljy. Mausta pippurilla ja sokerilla. 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä. Kuivaa broilerin rintafilee talouspaperilla ja puolita filee pituussuunnassa. Mausta fileen puolikkaat suolalla ja pippurilla. Höyrytä 5–6 minuuttia. Anna fileen puolikkaiden jäähtyä ja revi pieniksi paloiksi.

Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja huuhdo kukinnot. Kiehauta parsakaali ja jäähdytä kylmällä vedellä. Kuori appelsiini ja poista appelsiinilohkoista kalvot. Pese tomaatit ja puolita halutessasi. Huuhdo pinaatti ja kuivaa salaattilingossa.

Sekoita pasta, parsakaali, appelsiinilohkot, tomaatit, pinaatti ja oliivit keskenään, kaada joukkoon n. ¾ salaattikastikkeesta ja jaa salaatti lautasille. Nosta revittyä broileria salaattiannosten päälle, pirskottele päälle loput salaattikastikkeesta ennen tarjoilua.  

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.