Helpot possupihvit aasialaisella inkiväärikastikkeella
Mehukkaita possupihvejä aasialaistyylisessä marinadissa, jossa on Mirin-kastiketta, soijakastiketta, sakea ja inkivääriä.
Valmistus
Vaihe 1
Laita Mirin-kastike, soijakastike, raastettu inkivääri ja sake sekä liha muovipussiin ja anna marinoitua noin tunnin ajan huoneenlämmössä.
Vaihe 2
Puhdista ja kypsennä parsat ja kevätsipulit nopeasti kiehauttamalla.
Vaihe 3
Ota lihat marinadista ja taputtele kuivaksi. Laita marinadi sivuun.
Vaihe 4
Laita kuumennettuun pannuun hieman öljyä ja lisää marinoidut pihvit. Paista noin 3 minuuttia keskilämmöllä. Kun pinta on ruskistunut, käännä ja paista vielä 3 minuuttia. Lisää marinadi ja alenna lämpöä. Kypsennä vielä 2 minuuttia. Kastike on valmista, kun se on kiehunut kokoon ja on kiiltävää. Aseta pihvit tarjolle vihannesten kanssa.
Vinkki
Tarjoa pihvien kanssa kausivihanneksia (kuten kypsennettyä parsaa).
Ota pannu levyltä noin 1 minuutin ajaksi ennen kuin lisäät marinadin, jotta se ei kiehu kokoon liian nopeasti. Lisää marinadi sitten pannulle ja kuumenna alhaisella lämmöllä lihan kanssa.
Voit koristella pihvit myös purjolla, inkiväärillä, omenalla tai kirsikkatomaateilla.
Lisukkeeksi sopii riisi.
Resepti-ID: 1036
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä