Helpot possupihvit aasialaisella inkiväärikastikkeella

kokonaisaika 25 min
10 min esivalmistelut
60 min marinointi
15 min valmistus

Mehukkaita possupihvejä aasialaistyylisessä marinadissa, jossa on Mirin-kastiketta, soijakastiketta, sakea ja inkivääriä.

Ainekset

4 annosta
1 rkl
raastettua inkivääriä
4 rkl
sakea (tai valkoviiniä)
600 g
porsaan fileepihvejä (á 150 g)
Öljyä paistamiseen

Koristeluun

4 
vihreää parsaa
4 
kevätsipulia
Ravintosisältö (per annos): 1593 kJ  /  380 kcal
22 g Rasva
31,7 g Proteiini
10,6 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Laita Mirin-kastike, soijakastike, raastettu inkivääri ja sake sekä liha muovipussiin ja anna marinoitua noin tunnin ajan huoneenlämmössä.

Vaihe 2

Puhdista ja kypsennä parsat ja kevätsipulit nopeasti kiehauttamalla.

Vaihe 3

Ota lihat marinadista ja taputtele kuivaksi. Laita marinadi sivuun. 

Vaihe 4

Laita kuumennettuun pannuun hieman öljyä ja lisää marinoidut pihvit. Paista noin 3 minuuttia keskilämmöllä. Kun pinta on ruskistunut, käännä ja paista vielä 3 minuuttia. Lisää marinadi ja alenna lämpöä. Kypsennä vielä 2 minuuttia. Kastike on valmista, kun se on kiehunut kokoon ja on kiiltävää. Aseta pihvit tarjolle vihannesten kanssa.

Vinkki

 

Tarjoa pihvien kanssa kausivihanneksia (kuten kypsennettyä parsaa).

Ota pannu levyltä noin 1 minuutin ajaksi ennen kuin lisäät marinadin, jotta se ei kiehu kokoon liian nopeasti. Lisää marinadi sitten pannulle ja kuumenna alhaisella lämmöllä lihan kanssa.

Voit koristella pihvit myös purjolla, inkiväärillä, omenalla tai kirsikkatomaateilla.

Lisukkeeksi sopii riisi.

 

Resepti-ID: 1036

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Laita Mirin-kastike, soijakastike, raastettu inkivääri ja sake sekä liha muovipussiin ja anna marinoitua noin tunnin ajan huoneenlämmössä.

Puhdista ja kypsennä parsat ja kevätsipulit nopeasti kiehauttamalla.

Ota lihat marinadista ja taputtele kuivaksi. Laita marinadi sivuun. 

Laita kuumennettuun pannuun hieman öljyä ja lisää marinoidut pihvit. Paista noin 3 minuuttia keskilämmöllä. Kun pinta on ruskistunut, käännä ja paista vielä 3 minuuttia. Lisää marinadi ja alenna lämpöä. Kypsennä vielä 2 minuuttia. Kastike on valmista, kun se on kiehunut kokoon ja on kiiltävää. Aseta pihvit tarjolle vihannesten kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Löydä lisää reseptejä

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.