Kananugetit ja ranskalaiset
Valmistus
Vaihe 1
Kuori valkosipuli ja silppua hienoksi. Kuori ja raasta inkivääri. Huuhdo broilerin rintafileet, taputtele talouspaperilla kuiviksi ja leikkaa n. 3 x 3 cm:n kokoisiksi paloiksi. Sekoita soijakastike, 2 rkl vettä, sokeri, valkosipuli ja inkivääri keskenään, nosta broileripalat marinadiin ja anna marinoitua n. 3 tuntia.
Vaihe 2
Nosta broileripalat pois marinadista ja taputtele talouspaperilla kuiviksi. Mausta pippurilla ja kääntele tärkkelyksessä.
Vaihe 3
Paista broileripaloja ja ranskalaisia rasvakeittimessä, kunnes ne ovat rapeita ja kullanruskeita. Tarjoa halutessasi ketsupin kanssa.
Resepti-ID: 215
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä