

Kananugetit ja ranskalaiset
Valmistus
Vaihe 1
Kuori valkosipuli ja silppua hienoksi. Kuori ja raasta inkivääri. Huuhdo broilerin rintafileet, taputtele talouspaperilla kuiviksi ja leikkaa n. 3 x 3 cm:n kokoisiksi paloiksi. Sekoita soijakastike, 2 rkl vettä, sokeri, valkosipuli ja inkivääri keskenään, nosta broileripalat marinadiin ja anna marinoitua n. 3 tuntia.
Vaihe 2
Nosta broileripalat pois marinadista ja taputtele talouspaperilla kuiviksi. Mausta pippurilla ja kääntele tärkkelyksessä.
Vaihe 3
Paista broileripaloja ja ranskalaisia rasvakeittimessä, kunnes ne ovat rapeita ja kullanruskeita. Tarjoa halutessasi ketsupin kanssa.
Resepti-ID: 215
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä

![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)

















