Paistettu porsaankylki Teriyaki BBQ-kastikkeessa ranskalaisten kera
Paistettu porsaankylki Teriyaki BBQ-kastikkeessa ranskalaisten kera

Paistettu porsaankylki Teriyaki BBQ-kastikkeessa ranskalaisten kera

4 1 arviot
kokonaisaika 55 min
55 min esivalmistelut

Porsaankyljen siivut kuorrutetaan makean tahmealla teriyaki BBQ-kastikkeella. Täydellinen viikonloppuateria koko perheelle.

Ainekset

4 annosta
600 g
porsaan kylkeä siivuina vai kylkisiivuja
1 
iso porkkana raastettuna, juustohöylällä höylättynä tai spiraaleina
 ½ 
pieni keräkaali raastettuna
 ½ 
iso punasipuli ohuina siivuina
5 rkl
kevytmajoneesia
3 rkl
riisietikkaa
600 g
paistettuja uuniranskalaisia tai siivutettuja uuniperunoita (lisukkeeksi)
Ravintosisältö (per annos): 3401 kJ  /  812 kcal
43,1 g Rasva
36 g Proteiini
72,8 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C) Nosta porsaankyljen siivut paistopataan ja lusikoi hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike lihasiivujen päälle. Paista uunissa 35–40 minuuttia. Valele lihaa kastikkeella useamman kerran paiston aikana. 

Vaihe 2

Sekoita porkkana- ja keräkaaliraaste keskenään tarjoilukulhossa. Sekoita majoneesi ja riisietikka keskenään, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada kaali-porkkanaraasteen joukkoon.

Vaihe 3

Nosta porsaan kylki pois uunista ja tarjoile kaali-porkkanaraasteen sekä ranskalaisten kanssa. 

Resepti-ID: 122

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C) Nosta porsaankyljen siivut paistopataan ja lusikoi hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike lihasiivujen päälle. Paista uunissa 35–40 minuuttia. Valele lihaa kastikkeella useamman kerran paiston aikana. 

Sekoita porkkana- ja keräkaaliraaste keskenään tarjoilukulhossa. Sekoita majoneesi ja riisietikka keskenään, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada kaali-porkkanaraasteen joukkoon.

Nosta porsaan kylki pois uunista ja tarjoile kaali-porkkanaraasteen sekä ranskalaisten kanssa. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.