

Paistettu porsaankylki Teriyaki BBQ-kastikkeessa ranskalaisten kera
kokonaisaika
55 min
55 min
esivalmistelut
Ainekset
4 annosta
600 g
porsaan kylkeä siivuina vai kylkisiivuja
1
iso porkkana raastettuna, juustohöylällä höylättynä tai spiraaleina
0,50
pieni keräkaali raastettuna
0,50
iso punasipuli ohuina siivuina
5 rkl
kevytmajoneesia
3 rkl
riisietikkaa
600 g
paistettuja uuniranskalaisia tai siivutettuja uuniperunoita (lisukkeeksi)
Ravintosisältö (per annos):
3401 kJ
/
812 kcal
43,1 g
Rasva
36 g
Proteiini
72,8 g
Hiilihydraatit
Valmistus
Vaihe 1
Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C) Nosta porsaankyljen siivut paistopataan ja lusikoi hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike lihasiivujen päälle. Paista uunissa 35–40 minuuttia. Valele lihaa kastikkeella useamman kerran paiston aikana.
Vaihe 2
Sekoita porkkana- ja keräkaaliraaste keskenään tarjoilukulhossa. Sekoita majoneesi ja riisietikka keskenään, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada kaali-porkkanaraasteen joukkoon.
Vaihe 3
Nosta porsaan kylki pois uunista ja tarjoile kaali-porkkanaraasteen sekä ranskalaisten kanssa.
Resepti-ID: 122
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä