

Puhtia antava kana- ja hirssikulho, kimchi-vihannekset
Ihanan lämmittävä ja herkullinen hirssikulho, jonka päälle tulee ponzu-kastikkeella maustettua kanaa, vihreitä papuja ja fenkolia sekä mausteista kastiketta.
Valmistus
Vaihe 1
Valmista hirssi pakkauksen ohjeen mukaan. Kypsennä pavut kiehuvassa suolatussa vedessä noin 10 minuutin ajan.
Vaihe 2
Leikkaa kana suupalan kokoisiksi paloiksi, paista 1 teelusikallisessa kuumennettua seesamiöljyä noin 10 minuutin ajan ja mausta Kikkoman ponzu -kastikkeella ja pippurilla.
Vaihe 3
Viipaloi tai raasta fenkoli hienoksi (säilytä vihreät latvat) ja paista 1 teelusikallisessa öljyä 6–8 minuutin ajan. Viipaloi tomaatit, paista 1 teelusikallisessa kuumennettua seesamiöljyä noin 5 minuutin ajan, lisää 100 ml vettä ja kimchikastike ja sekoita.
Vaihe 4
Laita hirssi, fenkoli, pavut ja kana kulhoihin, pirskota päälle tomaatti-kimchikastiketta, koristele fenkolin latvoilla ja tarjoile.
Vinkki:
Ripottele päälle suolamanteleita tai auringonkukansiemeniä.
Resepti-ID: 1044
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä