

Paistettu riisi kanan ja kasvisten kera
Aasialainen klassinen wokkiruoka sisältää kanaa, kasviksia sekä kananmunaa ja se maustetaan Kikkoman soijakastikkeella. Terveellinen ja maukas arki-illan ateria on minuuteissa valmis.
Valmistus
Vaihe 1

2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – ½ rkl hunajaa – ½ tl raastettua inkivääriä – ½ valkosipulinkynsi silputtuna – 200 g broilerin rintafileetä – 1 rkl kasviöljyä – ½ porkkana – ½ punainen paprika – ½ parsakaali – ½ sipuli
Sekoita hyvin kulhossa Kikkoman soijakastike, hunaja, valkosipuli ja inkivääri. Leikkaa broileri kuutioiksi ja sekoita marinadiin. Paista broileria kasviöljyssä 3 minuuttia ja siirrä se sitten kulhoon. Silppua sipuli, leikkaa porkkana tulitikuiksi ja paprika suikaleiksi ja jaa parsakaali nuppuihin. Kuullota kasviksia samalla pannulla.
Vaihe 2

100 g riisiä – ½ tl kurkumaa – 1 kananmuna – 1 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl silputtua kevätsipulia
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää riisi, broileri ja kurkuma pannulle ja wokkaa, kunnes riisi on läpikotaisin lämmennyt. Riko kananmuna joukkoon ja sekoita, kunnes se hyytyy. Mausta Kikkoman soijakastikkeella ja koristele silputulla kevätsipulilla.
Vinkki:
Paistettuun riisiin kannattaa käyttää edellisenä päivänä keitettyä riisiä – se on kuivempaa ja paistuu helpommin.
Resepti-ID: 1561
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä