

Peruna-munakupit muffinivuoassa
Rapeissa perunakupeissa on ihanan umaminen maku kimchi- ja soijakastikkeen ansiosta. Hauska ja helppo ruoka aamiaiselle, brunssipöytään tai vaikkapa juhliin.
Valmistus
Vaihe 1

400 g perunoita – 40 g cheddarjuustoa – 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 60 g vehnäjauhoa – 60 g perunajauhoa – ¼ tl pippuria
Raasta perunat ja laita ne lävikköön valumaan. Peitä foliolla ja anna seistä 10 minuuttia. Purista ylimääräinen neste pois ja laita raaste kulhoon. Lisää raastettu juusto, Kikkoman kimchi-chilikastike, Kikkoman soijakastike, vehnäjauhot, perunajauhot sekä pippuri ja sekoita hyvin.
Vaihe 2

1 rkl rypsiöljyä
Öljyä muffinivuoka. Painele perunaseos vuoan syvennysten pohjille ja sivuille. Valuta loput öljystä seoksen päälle ja paista 190 asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Vaihe 3

6 kananmunaa
Riko yksi kananmuna kuhunkin vuoan syvennykseen. Laita vuoka takaisin uuniin ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia. Irrota perunakupit varovasti vuoasta ja asettele lautaselle.
Vaihe 4

1 rkl persiljaa – 1 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
Koristele perunakupit tuoreella persiljalla ja valuta päälle Kikkomanin soijakastiketta.
Vinkki:
Mitä enemmän saat puristettua nestettä raastetusta perunasta, sitä rapeampia perunakupeista tulee.
Resepti-ID: 1461
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä