Pienet lohipalat Ponzu-dipin kanssa

Ainekset

4 annosta
200 g
tuoretta lohta
1 hyppysellinen
kevätsipuli
80 g
retikkaa
2 
valkosipulinkynttä
1 rkl
oliiviöljyä
shichimi-maustetta tai chilijauhetta

Valmistus

Vaihe 1

Leikkaa lohi yhtä suuriksi paloiksi sashimin tapaan. Suolaa kevyesti. Leikkaa valkosipulit siivuiksi ja paista rapeiksi. Puhdista retikka, leikkaa kuutioiksi ja soseuta Ponzu-sitrussoijakastikkeen kanssa.

Vaihe 2

Kuumenna öljy pannulla ja paista lohipaloja nopeasti molemmin puolin kovalla lämmöllä (vain sen verran, että pinta kypsyy). Nosta lohipalat pois pannulta ja anna hieman jäähtyä. Leikkaa lohipalat siivuiksi ja asettele lautasille. Koristele ohuilla kevätsipulirenkailla ja paahdetulla valkosipulilla ja pirskottele päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta. Tarjoa Ponzu-retikkadipin kanssa.

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Resepti-ID: 321

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Leikkaa lohi yhtä suuriksi paloiksi sashimin tapaan. Suolaa kevyesti. Leikkaa valkosipulit siivuiksi ja paista rapeiksi. Puhdista retikka, leikkaa kuutioiksi ja soseuta Ponzu-sitrussoijakastikkeen kanssa.

Kuumenna öljy pannulla ja paista lohipaloja nopeasti molemmin puolin kovalla lämmöllä (vain sen verran, että pinta kypsyy). Nosta lohipalat pois pannulta ja anna hieman jäähtyä. Leikkaa lohipalat siivuiksi ja asettele lautasille. Koristele ohuilla kevätsipulirenkailla ja paahdetulla valkosipulilla ja pirskottele päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta. Tarjoa Ponzu-retikkadipin kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.