Juuripersiljanuudelit ja päärynäsalaatti
Paahdettu juuripersilja antaa nuudeliannokselle upean syksyisen maun. Kasaa sille kaveriksi raikas päärynä-fenkolisalaatti, ja herkkuateria on valmis!
Ainekset
Paahdettu juuripersilja:
Kastike:
Kasvikset:
Salaatti:
Koristeluun:
Valmistus
Vaihe 1
200 g juuripersiljaa – 40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 20 ml Kikkoman paahdettu seesamiöljy – 20 g vegaanista misotahnaa – 10 g sokeria – 1 rkl riisiviinietikkaa
Paloittele juuripersilja pieniksi paloiksi ja sekoita muiden ainesten kanssa. Levitä palat leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paahda 180-asteisessa uunissa 30 minuuttia.
Vaihe 2
60 g ketsuppia – 20 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 30 ml luomu-worcesterkastiketta
Sekoita kastikeainekset keskenään.
Vaihe 3
80 g sipulia – 40 g siitakesieniä – 60 g porkkanaa – 60 g punakaali – 40 ml rypsiöljyä – 150 g esikeitettyjä sobanuudeleita
Suikaloi sipuli, viipaloi sienet ja leikkaa pesty porkkana ja punakaali julienne-tikuiksi. Paista kasviksia öljyssä 3 minuuttia ja lisää sitten nuudelit ja kastike. Jatka paistamista vielä 3 minuuttia.
Vaihe 4
1 päärynä – 70 g fenkolia – 1 tl fariinisokeria – 40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 30 ml limettimehua – 1 tl silputtua ruohosipulia
Viipaloi päärynä ja fenkoli ohuiksi siivuiksi. Sekoita fariinisokeri, Kikkomanin soijakastike sekä limettimehu ja lisää päärynä- ja fenkolisiivut seokseen. Asettele nuudelit sekä juuripersilja lautaselle ja koristele silputulla ruohosipulilla. Tarjoile salaatin kera.
Vinkki:
Voit korvata juuripersiljan esimerkiksi palsternakalla.
Resepti-ID: 1376
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä