Juuripersiljanuudelit ja päärynäsalaatti
Juuripersiljanuudelit ja päärynäsalaatti

Juuripersiljanuudelit ja päärynäsalaatti

kokonaisaika60 min
20 minesivalmistelut
40 minvalmistus

Paahdettu juuripersilja antaa nuudeliannokselle upean syksyisen maun. Kasaa sille kaveriksi raikas päärynä-fenkolisalaatti, ja herkkuateria on valmis!

Ainekset

2 annosta
150 g
esikeitettyjä sobanuudeleita

Paahdettu juuripersilja:

200 g
juuripersiljaa
20 g
vegaanista misotahnaa
10 g
sokeria
1 rkl
riisiviinietikkaa

Kastike:

60 g
ketsuppia
30 ml
luomu-worcesterkastiketta

Kasvikset:

80 g
sipulia
40 g
siitakesieniä
60 g
porkkanaa
60 g
punakaali
40 ml
rypsiöljyä

Salaatti:

1 
päärynä
70 g
fenkolia
1 tl
fariinisokeria
30 ml
limettimehua

Koristeluun:

1 tl
silputtua ruohosipulia
Ravintosisältö (per annos):2411 kJ / 567 kcal
20,4 gRasva
15,2 gProteiini
79,9 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

200 g juuripersiljaa – 40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike20 ml Kikkoman paahdettu seesamiöljy20 g vegaanista misotahnaa – 10 g sokeria – 1 rkl riisiviinietikkaa

Paloittele juuripersilja pieniksi paloiksi ja sekoita muiden ainesten kanssa. Levitä palat leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paahda 180-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Vaihe 2

60 g ketsuppia – 20 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike30 ml luomu-worcesterkastiketta

Sekoita kastikeainekset keskenään.

Vaihe 3

80 g sipulia – 40 g siitakesieniä – 60 g porkkanaa – 60 g punakaali – 40 ml rypsiöljyä – 150 g esikeitettyjä sobanuudeleita

Suikaloi sipuli, viipaloi sienet ja leikkaa pesty porkkana ja punakaali julienne-tikuiksi. Paista kasviksia öljyssä 3 minuuttia ja lisää sitten nuudelit ja kastike. Jatka paistamista vielä 3 minuuttia.

Vaihe 4

1  päärynä – 70 g fenkolia – 1 tl fariinisokeria – 40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike30 ml limettimehua – 1 tl silputtua ruohosipulia

Viipaloi päärynä ja fenkoli ohuiksi siivuiksi. Sekoita fariinisokeri, Kikkomanin soijakastike sekä limettimehu ja lisää päärynä- ja fenkolisiivut seokseen. Asettele nuudelit sekä juuripersilja lautaselle ja koristele silputulla ruohosipulilla. Tarjoile salaatin kera.

Vinkki:

Voit korvata juuripersiljan esimerkiksi palsternakalla.

Resepti-ID: 1376

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

200 g juuripersiljaa – 40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike20 ml Kikkoman paahdettu seesamiöljy20 g vegaanista misotahnaa – 10 g sokeria – 1 rkl riisiviinietikkaa

Paloittele juuripersilja pieniksi paloiksi ja sekoita muiden ainesten kanssa. Levitä palat leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paahda 180-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

60 g ketsuppia – 20 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike30 ml luomu-worcesterkastiketta

Sekoita kastikeainekset keskenään.

80 g sipulia – 40 g siitakesieniä – 60 g porkkanaa – 60 g punakaali – 40 ml rypsiöljyä – 150 g esikeitettyjä sobanuudeleita

Suikaloi sipuli, viipaloi sienet ja leikkaa pesty porkkana ja punakaali julienne-tikuiksi. Paista kasviksia öljyssä 3 minuuttia ja lisää sitten nuudelit ja kastike. Jatka paistamista vielä 3 minuuttia.

1 päärynä – 70 g fenkolia – 1 tl fariinisokeria – 40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike30 ml limettimehua – 1 tl silputtua ruohosipulia

Viipaloi päärynä ja fenkoli ohuiksi siivuiksi. Sekoita fariinisokeri, Kikkomanin soijakastike sekä limettimehu ja lisää päärynä- ja fenkolisiivut seokseen. Asettele nuudelit sekä juuripersilja lautaselle ja koristele silputulla ruohosipulilla. Tarjoile salaatin kera.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.