

Härkäpapufrittata seesamikastikkeella
Espanjalaisvaikutteisessa frittatassa yhdistyvät härkäpapujen ja parsan raikkaus sekä seesamikastikkeen pähkinäisyys. Maukas ja ravinteikas munaruoka sopii niin aamiaiselle, lounaalle kuin illallisellekin.
Valmistus
Vaihe 1

100 g tuoreita härkäpapuja – 4 isoa kananmunaa – 40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 2 rkl ruokaöljyä – 6 parsaa putsattuna ja leikattuna 2 cm paloiksi – 1 pieni punainen paprika kuutioituna – 1 pieni kesäkurpitsa kuutioituna
Keitä härkäpapuja kiehuvassa suolatussa vedessä 15 minuuttia. Valuta ja poista papujen pinnalta kuoret. Vatkaa munat kulhossa ja mausta Kikkomanin soijakastikkeella. Kuumenna teflonpannu nuotiolla tai liedellä ja kaada sille tilkka öljyä. Kuullota kuutioitua paprikaa ja kesäkurpitsaa 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Lisää kuoritut härkäpavut ja parsa pannulle ja sekoita. Kaada vatkatut munat kasvisten päälle pannulle. Sekoita varovasti. Paista frittataa 3–4 minuuttia kummaltakin puolelta kunnes se on hyytynyt.
Vaihe 2

2 rkl maapähkinävoita – 2 rkl Kikkoman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike – 2 rkl limettimehua – 45 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 tl chilitahnaa – 15 g ruohosipulia silputtuna
Sekoita kaikki ainekset pienessä kulhossa sileäksi kastikkeeksi. Tarjoile kastike frittatan kanssa ja koristele silputulla ruohosipulilla.
Resepti-ID: 1440
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä