Härkäpapufrittata seesamikastikkeella
Härkäpapufrittata seesamikastikkeella

Härkäpapufrittata seesamikastikkeella

kokonaisaika 30 min
20 min esivalmistelut
10 min valmistus

Espanjalaisvaikutteisessa frittatassa yhdistyvät härkäpapujen ja parsan raikkaus sekä seesamikastikkeen pähkinäisyys. Maukas ja ravinteikas munaruoka sopii niin aamiaiselle, lounaalle kuin illallisellekin.

Ainekset

2 annosta
100 g
tuoreita härkäpapuja
4 
isoa kananmunaa
2 rkl
ruokaöljyä
6 
parsaa putsattuna ja leikattuna 2 cm paloiksi
1 
pieni punainen paprika kuutioituna
1 
pieni kesäkurpitsa kuutioituna
2 rkl
maapähkinävoita
2 rkl
limettimehua
1 tl
chilitahnaa
15 g
ruohosipulia silputtuna
Ravintosisältö (per annos):1.340 kJ / 320 kcal
20 gRasva
18 gProteiini
18 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

100 g tuoreita härkäpapuja – 4  isoa kananmunaa – 40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 rkl ruokaöljyä – 6  parsaa putsattuna ja leikattuna 2 cm paloiksi – 1  pieni punainen paprika kuutioituna – 1  pieni kesäkurpitsa kuutioituna

Keitä härkäpapuja kiehuvassa suolatussa vedessä 15 minuuttia. Valuta ja poista papujen pinnalta kuoret. Vatkaa munat kulhossa ja mausta Kikkomanin soijakastikkeella. Kuumenna teflonpannu nuotiolla tai liedellä ja kaada sille tilkka öljyä. Kuullota kuutioitua paprikaa ja kesäkurpitsaa 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Lisää kuoritut härkäpavut ja parsa pannulle ja sekoita. Kaada vatkatut munat kasvisten päälle pannulle. Sekoita varovasti. Paista frittataa 3–4 minuuttia kummaltakin puolelta kunnes se on hyytynyt.

Vaihe 2

2 rkl maapähkinävoita – 2 rkl Kikkoman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike2 rkl limettimehua – 45 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 tl chilitahnaa – 15 g ruohosipulia silputtuna

Sekoita kaikki ainekset pienessä kulhossa sileäksi kastikkeeksi. Tarjoile kastike frittatan kanssa ja koristele silputulla ruohosipulilla.

Resepti-ID: 1440

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

100 g tuoreita härkäpapuja – 4 isoa kananmunaa – 40 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 rkl ruokaöljyä – 6 parsaa putsattuna ja leikattuna 2 cm paloiksi – 1 pieni punainen paprika kuutioituna – 1 pieni kesäkurpitsa kuutioituna

Keitä härkäpapuja kiehuvassa suolatussa vedessä 15 minuuttia. Valuta ja poista papujen pinnalta kuoret. Vatkaa munat kulhossa ja mausta Kikkomanin soijakastikkeella. Kuumenna teflonpannu nuotiolla tai liedellä ja kaada sille tilkka öljyä. Kuullota kuutioitua paprikaa ja kesäkurpitsaa 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Lisää kuoritut härkäpavut ja parsa pannulle ja sekoita. Kaada vatkatut munat kasvisten päälle pannulle. Sekoita varovasti. Paista frittataa 3–4 minuuttia kummaltakin puolelta kunnes se on hyytynyt.

2 rkl maapähkinävoita – 2 rkl Kikkoman Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike2 rkl limettimehua – 45 ml Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike1 tl chilitahnaa – 15 g ruohosipulia silputtuna

Sekoita kaikki ainekset pienessä kulhossa sileäksi kastikkeeksi. Tarjoile kastike frittatan kanssa ja koristele silputulla ruohosipulilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Löydä lisää reseptejä

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.