

Soijakastikkeella maustettu bolognese
Klassinen bolognesekastike on nopeatekoinen ja täynnä makua. Kikkoman soijakastike korostaa lihan ja tomaattien makua antaen simppelille pastalle umamisen makuvivahteen.
Valmistus
Vaihe 1

200 g penne-pastaa – 1 rkl kasviöljyä – ½ sipuli – 2 valkosipulinkynttä – 300 g naudan jauhelihaa
Keitä penne-pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna kasviöljy ja kuullota silputtua sipulia ja valkosipulia minuutin verran. Lisää jauheliha ja paista 3 minuuttia jatkuvasti sekoittaen.
Vaihe 2

400 g tomaattimurskaa – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 2 g silputtua korianteria
Lisää tomaattimurska ja Kikkoman soijakastike jauhelihan sekaan. Peitä ja anna kiehua hiljaa 20 minuuttia. Lisää sekaan keitetty penne-pasta ja koristele silputulla korianterilla.
Vinkki:
Lisämakua saat lisäämällä kastikkeeseen tilkan punaviiniä ennen keittämistä. Bolognesekastike kestää hyvin pakastamista, joten voit valmistaa kerralla isommankin satsin. Käytä gluteenittomaan versioon linsseistä, maissista tai riisistä tehtyä pastaa.
Resepti-ID: 1565
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä





















![[Translate to Finnisch:] [Translate to Finnisch:]](https://www.kikkoman.fi/fileadmin/_processed_/2/8/csm_1564_Set4_recipe5_Soy-glazed_baked_chicken_with_vegetables_Desktop_Header_6f552cd773.webp)














































