Soijakastikkeella maustettu bolognese
Soijakastikkeella maustettu bolognese

Soijakastikkeella maustettu bolognese

4,5 2 arviot
kokonaisaika 30 min
10 min esivalmistelut
20 min valmistus

Klassinen bolognesekastike on nopeatekoinen ja täynnä makua. Kikkoman soijakastike korostaa lihan ja tomaattien makua antaen simppelille pastalle umamisen makuvivahteen.

Hyvä tietää: tämä ohje kuuluu meal prep -resepteihimme. Tästä löydät lisää samaan settiin kuuluvia reseptejä.

Ainekset

2 annosta
200 g
penne-pastaa
1 rkl
kasviöljyä
 ½ 
sipuli
2 
valkosipulinkynttä
300 g
naudan jauhelihaa
400 g
tomaattimurskaa
2 g
silputtua korianteria
Ravintosisältö (per annos):2.491 kJ / 595 kcal
18 gRasva
33 gProteiini
70 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

200 g penne-pastaa – 1 rkl kasviöljyä –  ½  sipuli – 2  valkosipulinkynttä – 300 g naudan jauhelihaa

Keitä penne-pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna kasviöljy ja kuullota silputtua sipulia ja valkosipulia minuutin verran. Lisää jauheliha ja paista 3 minuuttia jatkuvasti sekoittaen.

Vaihe 2

400 g tomaattimurskaa – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 g silputtua korianteria

Lisää tomaattimurska ja Kikkoman soijakastike jauhelihan sekaan. Peitä ja anna kiehua hiljaa 20 minuuttia. Lisää sekaan keitetty penne-pasta ja koristele silputulla korianterilla.

Vinkki:

Lisämakua saat lisäämällä kastikkeeseen tilkan punaviiniä ennen keittämistä. Bolognesekastike kestää hyvin pakastamista, joten voit valmistaa kerralla isommankin satsin. Käytä gluteenittomaan versioon linsseistä, maissista tai riisistä tehtyä pastaa.

Resepti-ID: 1565

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

200 g penne-pastaa – 1 rkl kasviöljyä – ½ sipuli – 2 valkosipulinkynttä – 300 g naudan jauhelihaa

Keitä penne-pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna kasviöljy ja kuullota silputtua sipulia ja valkosipulia minuutin verran. Lisää jauheliha ja paista 3 minuuttia jatkuvasti sekoittaen.

400 g tomaattimurskaa – 2 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike2 g silputtua korianteria

Lisää tomaattimurska ja Kikkoman soijakastike jauhelihan sekaan. Peitä ja anna kiehua hiljaa 20 minuuttia. Lisää sekaan keitetty penne-pasta ja koristele silputulla korianterilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02

Resepti-ideoita

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.