Tagliatellea lohella ja parsalla
kokonaisaika
25 min
Ainekset
2 annosta
200 g
tagliatellea
300 g
lohifilettä
200 g
parsaa
10 g
oliiviöljyä (1 rkl)
1 rkl
kreikkalaista basilikaa
Lohen marinadi
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
hienonnettua chiliä
Kastike
2 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
vettä
1 rkl
hienonnettua jalapenoa
Lisäksi
1
kananmuna voiteluun
1 tl
savupaprikajauhetta
Ravintosisältö (per annos):
6267 kJ
/
1497 kcal
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita keskenään kastikkeen ainekset.
Vaihe 2
Pese parsa ja leikkaa pieniksi palasiksi. Paista parsa kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Laita paistetut parsat kulhoon, lisää basilika ja sekoita.
Vaihe 3
Levitä lohen pintaan oliiviöljy, johon on sekoitettu soijakastike ja chili. Paista lohi kummaltakin puolelta.
Vaihe 4
Kypsennä pasta al dente -kypsyyteen. Huuhtele ja lisää sekaan paistetut parsat. Asettele lautasille, kaada päälle kastiketta ja tarjoa lohen kanssa.
Resepti-ID: 1003
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä