Tagliatellea lohella ja parsalla

kokonaisaika 25 min

Ainekset

2 annosta
200 g
tagliatellea
300 g
lohifilettä
200 g
parsaa
10 g
oliiviöljyä (1 rkl)
1 rkl
kreikkalaista basilikaa

Lohen marinadi

1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
hienonnettua chiliä

Kastike

2 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
vettä
1 rkl
hienonnettua jalapenoa

Lisäksi

1 
kananmuna voiteluun
1 tl
savupaprikajauhetta
Ravintosisältö (per annos): 6267 kJ  /  1497 kcal

Valmistus

Vaihe 1

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset.

Vaihe 2

Pese parsa ja leikkaa pieniksi palasiksi. Paista parsa kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Laita paistetut parsat kulhoon, lisää basilika ja sekoita.

Vaihe 3

Levitä lohen pintaan oliiviöljy, johon on sekoitettu soijakastike ja chili. Paista lohi kummaltakin puolelta.

Vaihe 4

Kypsennä pasta al dente -kypsyyteen. Huuhtele ja lisää sekaan paistetut parsat. Asettele lautasille, kaada päälle kastiketta ja tarjoa lohen kanssa.

Resepti-ID: 1003

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset.

Pese parsa ja leikkaa pieniksi palasiksi. Paista parsa kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Laita paistetut parsat kulhoon, lisää basilika ja sekoita.

Levitä lohen pintaan oliiviöljy, johon on sekoitettu soijakastike ja chili. Paista lohi kummaltakin puolelta.

Kypsennä pasta al dente -kypsyyteen. Huuhtele ja lisää sekaan paistetut parsat. Asettele lautasille, kaada päälle kastiketta ja tarjoa lohen kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.