

Currywurst chilikastikkeella
Saksalainen katuruokaklassikon kastike maustuu täyteläiseksi Kikkomanin soijakastikkeella ja Kikkoman kimchi-chilikastikkeella. Kikkoman ponzu-sitrussoijakastikkeella maustettu majoneesi maistuu ihanalta ranskalaisten kanssa.
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1

500 g valutettuja säilyketomaatteja – 2 rkl tomaattisosetta – 3 rkl ketsuppia – 2 tl hunajaa (tai vaahterasiirappia tai Kikkoman mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike) – 1 tl kasvisliemikuutio – 2 tl rakeistettu sipuli (tai 1 pieni sipuli silputtuna)
Sekoita kattilassa tomaatit, tomaattisose, hunaja, murennettu kasvisliemikuutio sekä sipuli, kiehauta ja anna kiehua hiljaa n. 10 minuuttia.
Vaihe 2

600 g ranskalaisia (pakaste) – 100 g majoneesia – 3 tl Kikkoman Ponzu - Sekoitus Soijakastiketta, etikkaa ja sitruunaa
Valmista ranskalaiset pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita majoneesi ja Kikkoman ponzu-sitrussoijakastike.
Vaihe 3

4 bratwurstia – 1 rkl auringonkukkaöljyä – 4 tl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike – 1 rkl curryjauhetta – 1 tl paprikajauhetta – 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
Paista bratwursteja kuumassa öljyssä n. 8–10 minuuttia, kunnes ne ovat joka puolelta kullanruskeita. Mausta tomaattikastike Kikkomanin soijakastikkeella, curryjauheella, paprikajauheella sekä Kikkomanin kimchi-chilikastikkeella. Leikkaa bratwursti paloiksi ja lisää kastikkeen sekaan. Lämmitä hetki ja tarjoile ranskalaisten ja Kikkoman ponzu-majoneesin kera.
Vinkki:
Vegaanista versiota varten voit käyttää vegaanista majoneesia ja vegaanisia bratwursteja.
Resepti-ID: 1495
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä