Tofu-sieniwokki udon-nuudeleilla
Tofu-sieniwokki udon-nuudeleilla

Tofu-sieniwokki udon-nuudeleilla

kokonaisaika25 min
10 minesivalmistelut
15 minvalmistus

Eurooppalaiset ja aasialaiset vaikutteet yhdistyvät tässä terveellisessä fuusiowokissa, jota täydentävät japanilaiset udon-nuudelit. Voit käyttää wokkiin mitä tahansa sieniä, mutta aasialaisten ja eurooppalaisten lajikkeiden sekoitus toimii parhaiten.

Ainekset

2 annosta

Tofu:

150 g
tofua
1 tl
hunajaa
1 
valkosipulinkynsi silputtuna
80 ml
riisiviiniä
1 
tuore timjamin oksa

Sienet:

150 g
osterivinokkaita
150 g
herkkusieniä
150 g
metsäsieniä
150 g
aasialaisia sieniä (esim. siitake, enoki, shimeji)
3 
valkosipulinkynttä
1 
purjo (vain valkoinen osa)
1 kourallinen
kourallinen babypinaattia
400 g
udon-nuudeleita
tuoretta timjamin oksaa
Ruokaöljyä paistamiseen (esim. rypsiöljyä)
Ravintosisältö (per annos):2658 kJ / 635 kcal
18 gRasva
28 gProteiini
98 gHiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Leikkaa tofu kuutioiksi ja laita kulhoon. Lisää Kikkomanin soijakastike, hunaja, valkosipuli, riisiviini ja timjami. Sekoita hyvin.

Vaihe 2

Paloittele sienet. Silppua valkosipuli ja viipaloi purjo.

Vaihe 3

Kuumenna öljy pannulla. Valuta tofu ja säästä marinadi. Paista tofu pannulla kullanruskeaksi ja ota pois pannulta.

Vaihe 4

Kuumenna pannu uudelleen ja paista sieniä kovalla lämmöllä 1–2 minuuttia, kunnes ne alkavat ruskistua. Lisää valkosipuli sekä purjo ja paista minuutin verran. Lisää pinaatti ja tofu ja jatka paistamista minuutti. Lisää nuudelit, Kikkomanin soijakastike sekä timjami ja sekoita hyvin. Lisää jäljelle jäänyt tofun marinadi. Jatka paistamista minuutin ajan.

Vaihe 5

Annostele wokki lautasille ja tarjoile.

Resepti-ID: 1390

PDF-resepti

Lataa PDF

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Leikkaa tofu kuutioiksi ja laita kulhoon. Lisää Kikkomanin soijakastike, hunaja, valkosipuli, riisiviini ja timjami. Sekoita hyvin.

Paloittele sienet. Silppua valkosipuli ja viipaloi purjo.

Kuumenna öljy pannulla. Valuta tofu ja säästä marinadi. Paista tofu pannulla kullanruskeaksi ja ota pois pannulta.

Kuumenna pannu uudelleen ja paista sieniä kovalla lämmöllä 1–2 minuuttia, kunnes ne alkavat ruskistua. Lisää valkosipuli sekä purjo ja paista minuutin verran. Lisää pinaatti ja tofu ja jatka paistamista minuutti. Lisää nuudelit, Kikkomanin soijakastike sekä timjami ja sekoita hyvin. Lisää jäljelle jäänyt tofun marinadi. Jatka paistamista minuutin ajan.

Annostele wokki lautasille ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.