Tofu-sieniwokki udon-nuudeleilla
Eurooppalaiset ja aasialaiset vaikutteet yhdistyvät tässä terveellisessä fuusiowokissa, jota täydentävät japanilaiset udon-nuudelit. Voit käyttää wokkiin mitä tahansa sieniä, mutta aasialaisten ja eurooppalaisten lajikkeiden sekoitus toimii parhaiten.
Ainekset
Tofu:
Sienet:
Valmistus
Vaihe 1
Leikkaa tofu kuutioiksi ja laita kulhoon. Lisää Kikkomanin soijakastike, hunaja, valkosipuli, riisiviini ja timjami. Sekoita hyvin.
Vaihe 2
Paloittele sienet. Silppua valkosipuli ja viipaloi purjo.
Vaihe 3
Kuumenna öljy pannulla. Valuta tofu ja säästä marinadi. Paista tofu pannulla kullanruskeaksi ja ota pois pannulta.
Vaihe 4
Kuumenna pannu uudelleen ja paista sieniä kovalla lämmöllä 1–2 minuuttia, kunnes ne alkavat ruskistua. Lisää valkosipuli sekä purjo ja paista minuutin verran. Lisää pinaatti ja tofu ja jatka paistamista minuutti. Lisää nuudelit, Kikkomanin soijakastike sekä timjami ja sekoita hyvin. Lisää jäljelle jäänyt tofun marinadi. Jatka paistamista minuutin ajan.
Vaihe 5
Annostele wokki lautasille ja tarjoile.
Resepti-ID: 1390
PDF-resepti
Lataa PDFKiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä